Zari

Joe Penny

Povolání:
Rodné jméno:
Joseph Edward Penny Jr.
Národnost:
Věk:
68
Narození:
24.6. 1956, Londýn
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Narodil se 24.června 1956 v anglickém Londýně jako syn Italky a Američana. Matka Anne Teresa Rita Cox a otec Joseph Penny sr. se vzali v prosinci 1956 v Anglii. Joe vyrůstal v Georgii v USA.
Rodiče se rozvedli, když mu bylo šest let, zůstal s matkou, později nevlastním otcem, nevlastním bratrem a šesti sestrami, z toho pěti nevlastními.
V patnácti letech odešel z domu, studoval Marina High School v Huntington Beach v Kalifornii.
V osmnácti letech se dostal k herectví. Po mnoha malých rolích, kdy ho držela nad vodou nejrůznější příležitostná zaměstnání, přišla v roce 1984 hlavní role v seriálu ´Riptide´, kde hrál Nicka Rydera, jednoho ze tří detektivů stejnojmenné agentury /vysíláno také v ČR/. U nás je asi známější jako přitažlivý detektiv Jake Styles ze seriálu ´Jake a Tlusťoch´.
Když Joe točil seriál ´Riptide´, trpěl mořskou nemocí, překonával těžkou zdravotní krizi na Havaji při natáčení seriálu ´Jake a Tlusťoch´, má zkušenosti s kokainem.
Je stoupencem buddhistické sekty Nichiren Shoshu.
Joe je velmi přitažlivý sexy muž s okouzlujícím pohledem. Přesto byste ho těžko hledali na večírcích. Žije klidným životem v Los Angeles - připouští, že je samotář a člověk, který rád tráví svůj volný čas kempováním v lese, kde jeho jediným jídlem jsou ryby, které uloví.Jeho nejoblíbenější místností je kuchyně. Zde tráví hodně času,i když vaří jen pro sebe. Když krájí zeleninu na oběd, Joe přiznává: „Jsem dobrý kuchař.“ To je věc, kterou se může pochlubit.
Nechává si také své první auto, Volkswagen Beetle 1968, jako jinou vzpomínku na staré časy.Staré auto je pečlivě zrekonstruované. Hrdě stojí vedle Mercedesu, který symbolizuje Joeovu nově nalezenou slávu a štěstí.

Autor: green-tea

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Vlak dětství a naděje (1985) [...

17:20 - 18:25

2 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

17:00 - 17:55

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Volby 2024

13:45 - 18:00

217 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Divá Bára (1948)

17:05 - 18:52

17 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Joe Penny

Penny Joe

Naposled navštívené:
Joe Penny

Penny Joe