Zari

Sarah Lancaster

Povolání:
Rodné jméno:
Sarah Beth Lancaster
Národnost:
Věk:
44
Narození:
17.2. 1980, Kansas City, Kansas, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Nádherná herečka celým jménem Sarah Beth Lancaster se narodila 12. února 1980 v Kansas City. Když jí byly 4 roky, její rodina se přestěhovala do Virginie, později kvůli práci jejího otce Michaela, který se živil jako realitní makléř, do jižní Kalifornie. Matka Barbara byla v domácnosti a starala se o Sarah a jejího mladšího bratra Daniela.

Pravě život v Kalifornii poblíž L.A. přinesl první filmové role. Jako třináctiletá získala první roli v seriálu Saved by the Bell: The New Class. Mimo jiné se Sarah věnovala tanci, zejména baletu a jazzu, a byla součástí nekolika divadelních představení, například I Love Dance nebo Les Artists Theatrical v Caesar's Palace. Navštěvovala také kurzy filmového a televizního herectví, The Actors Workshop vedený R. J. Adamsem.

Herectví se učila víceméně "na scéně" a později navštěvovala kurzy na University of California. Po ukončení střední školy se natrvalo přestěhovala do L.A.

Hostovala v TV shows Sabrina, mladá čarodějnice, Dawsonuv svět, That 70's Show, Scrubs, Kriminálka Las Vegas, Six Feet Under, Sedmé Nebe. Vetší roli si zahrála v seriálu Everwood a What about Brian, v obou hrála osudové lásky hlavních hrdinů. Největší televizní roli získala v roce 2007 v seriálu Chuck, kde hraje ochranitelskou sestru hlavního hrdiny Ellie Bartowski.

První filmovou zkušenost získala v roce 1999 jako žárlivá přítelkyně a následná vražedkyně Chloe Grefe v Lovers Lane. Ten samý rok si také zahrála v televizním filmu Sorority a v Nebezpečných známostech 2 oproti Amy Adams, ale její scény nebyly použity.

Jejím zatím největším filmem byl Chyť mě, když to dokážeš z roku 2002, kde hrála jednu z četných milenek Leonarda DiCapria a získala možnost spolupracovat s režisérem Stevenem Spielbergem.

Autor: salte

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Gejzír (2014) [TV pořad]

22:00 - 22:30

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Uvnitř Zuckerbergova metamozku

21:50 - 22:50

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Comeback (2008) [TV seriál]

22:20 - 22:55

4 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

21:40 - 22:50

44 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sarah Lancaster

Lancaster Sarah

Naposled navštívené:
Sarah Lancaster

Lancaster Sarah