Zari

Barbara Bach

Povolání:
Rodné jméno:
Barbara Goldbach
Známá jako:
Barbara Gregorini
Národnost:
Věk:
77
Narození:
27.8. 1947, Queens, New York, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Barbara je nejstarší dcerou irské katoličky a rakouského žida. Střední katolickou školu opustila v šestnácti letech a vrhla se na dráhu modelingu. Hollywoodským sexuálním symbolem se stala po boku Rogera Moorea v bondovce Agent, který mne miloval, kde hrála kapitánku KGB a agent se do ní zamiluje. Herečka si s rolí poradila a její herectví je ceněno dosti vysoko.

Narozdíl od hollywoodských super sexybomb se Barbara nevěnovala jenom večírkům a mejdanům, ale již v pozdějším věku začala studovat psychologii na Kalifornské univerzitě a stala se z ní magistra. V roce 1975 se natrvalo zabydlela v Los Angeles. Po absolvování studií se začala věnovat lidem, kteří jsou závislí na toxických látkách. V tom jí pomáhali i Georg Harrison a Erik Clapton. V tu dobu již znala velmi dobře dalšího z členů bývalé skupiny Beatles, bubeníka Ringa Starra. Poznali se v roce 1981, při natáčení filmu Caveman a Barbara se stala druhou ženou Ringa, stala se ochránkyní a razantní organizátorkou společného života.

Charitativní projekty ji zaměstnaly natolik, že v polovině 80. let přestala hrát ve filmech. I tak jí časopisy atakovaly se žádostmi o rozhovory, ale ona si své soukromí pečlivě střeží i po třiceti letech šťastného manželství.

Filmy, kde hrála: Oddíl 10 z Navarone (1978), Řeka, velkého krokodýla (1979), Jaguár žije (1979), Pozdravujte akademii (1980), Princess Daisy (1983), Pozdravuj na Broad Street (1984), To the North of Katmandu (1986), Bondovy dívky jsou věčné - dokumentární film (2002).

Autor: jarda53

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Barbara Bach

Bach Barbara

Eddie Hall

Hall Eddie

Nelson Leigh

Leigh Nelson

Naposled navštívené:
Barbara Bach

Bach Barbara

Eddie Hall

Hall Eddie

Nelson Leigh

Leigh Nelson