Zari

Jakub Štěpán (1)

Povolání:
Národnost:
Věk:
33
Narození:
14.10. 1990, Náchod, Československo
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Jakub Štěpán se narodil v Mezilesí, 14.10.1990. Patří k nadějím mladých herců, podle slov svého strýce Jana Jiráska-hudebního skladatele.

PO úspěšném absolvování základní školy v Novém Hrádku, okr. Náchod, nebyl přijat na Pražskou konzervatoř, tedy na jeden rok šel na Střední odbornou školu-obor obchodník.

Na druhý pokus byl přijat a nyní studuje prvním rokem Přažskou konzervatoř.obor herectví.

Na konzervatoř ho připravovali herci, režiséři, ale i hudební skladatel Jan Jirásek. Z těch nejznámnějších herců to byla Gabriela Vránová, z režiséru Ondřej Kepka, Pavel Krejčí, apod. Podílí se na něm hodně lidí, také profesoři konzervatoře. Z tajného zdroje vím, že to zkoušel i na konzervatoř do Brna, ale přijetí či nepřijetí není známo.

Na jeho první konkurz ho pozvala herečka Gabriela Vránová, bylo to v roce 2004 na film 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem, který vyhrál a stal se součástí jeho třídy šikanujícího spolužáka z dětského domova.

Mezi tím začal dabovat, jeho první věc byla v roce 2004 seriál Pokémoni. Pak následoval seriál Kobra 11, Zákon a pořádek, Smrt v Hollywodu, Siska, Walt Disney, Před smrti se pomodli atd... opravdu je toho nespočetně. Též začal namlouvat reklamní spoty pro TV a rádia- Metuje, Bonton, reklamy Sprite, Vodafone, Maják pro děti, Bílá pastelka... atd

V roce 2005 usedl do třídy ve filmu Experti. Dále Škola Na Výslunní.
Natočil reklamy pro zahraničí- Miranda, Fa a T-Mobile.
Přišel rok 2006 a Jakub dostal příležitost zahrát si ve filmu Prachy dělaj člověka-role umývač oken a dablér Michala Suchánka. Kariéra se rozjíždí, začíná poskytovat rozhovory, chce pracovat pro rádia, ale vyčkává.

Veleúspěšný rok 2007 patří mezi velmi důležité mezníky v jeho kariéře. Je přijat na Pražskou konzervatoř, a s natáčením je to skvělé. Při zkouškách natáčel To nevymyslíš, hlavní role, Ulice- role Oty a Česká televize si ho vzala jako jednoho z hlavních představitelů svých nových log. Vyhrál konkurz a stává se z něj opravdový herec. Dále natočil Pojišťovnu štěstí, kde hrál messengera. O prázdninách točil reklamu pro Vodafone a At and T.

Objevil ho i Karel Janák a obsadil ho do své nové pohádky Škola ve mlejně, kde si zahrál jednu z hlavních vodnických rolí- role Polapil. Údajně jeho z nejlepších natáčení, cituji: "Karel Janák je skvělý režisér, který si dokáže vyhrát s každou maličkostí a uznejte, jeho práce je ve výsledku úžasná!" Zdroj Novoměstký zpravodaj.

A na závěr jsme pracně zjistili, že se chystá hlavní role po boku Martina Dejdara ve filmu Jeden bez druhého- role Samuela. Natáčení by mělo začít příští rok v únoru.

Toť je Jakub Štěpán - naděje talentovaných herců

Životopis (biografie) / Informace:
Narozen 14. 10. 1990 v Náchodě, je mu 17 let.
Studuje Pražskou konzervatoř
Natočil:
Prachy dělaj člověka
3+1 s M. Donutilem
Experti
Love Story Bathory
Škola Na Výslunní
Pojišťovna štěstí
To nevymyslíš
Nová vizualizace České televize- hlavní protagonista
Reklamy At and T
Vodafone
Škola ve mlejně

Dabing- přes 20 filmů a seriálů

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

10:20 - 11:30

2 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty středověké Paříže

10:10 - 11:05

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Gympl s (r)učením omezeným (20...

09:35 - 10:55

47 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Malý pitaval z velkého města (...

09:15 - 10:30

67 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jakub Štěpán

Štěpán Jakub

Teenage Zombies

Teenage Zombies
Teenage Zombies

Naposled navštívené:
Jakub Štěpán

Štěpán Jakub

Teenage Zombies

Teenage Zombies
Teenage Zombies