Cerven

Booboo Stewart

Povolání:
Rodné jméno:
Nils Allen Stewart, Jr.
Známý jako:
Boo Boo Stewart; Boo Boo Torra
Národnost:
Věk:
30
Narození:
21.1. 1994, Beverly Hills, Kalifornie, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Americký herec, zpěvák a tanečník Booboo Stewart, vlastním jménem Nils Allen Stewart, se narodil 21. ledna 1994 v Beverly Hills. Jeho otec je Nils Allen Stewart st. je kaskadér. Má předky z Ruska, Skotska a z indiánského kmenu Blackfoot (Niitsitapi neboli Černonožci). Maminka má kořeny v Japonsku, Číně a Koerji. Booboo má tři sestry. Fivel Stewart je také herečka. Booboo je člen skupiny T-Squad, Disney hip-hop/pop group a se sestrami Fivel a Maegan jsou členy The Stewart Clan.

V roce 2010 byl jmenován velvyslancem Asociace pro svalovou dystrofii. V této funkci pomáhá zvyšovat povědomí o svalových onemocněních a boji s nimi. Je také součástí kampaně PSA „Make a Muscle, Make a Difference“ DMA, která se objevuje v tiskových a televizních reklamách. Díky této organizaci také vycestoval do Perthu v Austrálii, kde se snažil získat peníze pro dětskou nemocnici. Zúčastnil se také kampaně PETA, která má lidi přimět adoptovat si zvířata z útulků. Spolupracuje také s organizací „Čtyři zelené schody“, environmentální organizace se sídlem v Kanadě.

V roce 2006 dostal roli ve filmu The Conrad Boys. Hostoval v dětské show Blue Dolphin Kids. Také se zúčastnil turné Best of Both Worlds Hannah Monana/Miley Cyrus a Camp Rock Freestyle Jam. Spolupracoval na filmech Zoom a Beowulf. Zahrál si také mladého vlkodlaka Setha Clearwatera ve filmu Zatmění, třetím pokračování ságy Stmívání z roku 2010. V témže roce se objevil ve filmu Logan. V roce 2012 si zahrál titulní roli ve filmu Bílá žába a o dva roky později se objevil ve filmu X-Men: Budoucí minulost jako Warpath.

Autor: johnie1lenka

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Horákovi (2006) [TV seriál]

13:20 - 14:15

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

13:45 - 14:35

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:40 - 14:35

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:35 - 14:35

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Booboo Stewart

Stewart Booboo

Naposled navštívené:
Booboo Stewart

Stewart Booboo