Cerven

Helena Lia Tachovska

Povolání:
Národnost:
Věk:
22
Narození:
5.8. 2001, Praha
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Narodila se 5.8.2001 v Praze.

Ve svých 2,5 letech začala svojí kariéru focením do časopisů, většinou módu, či ilustrační fotografie k příběhům např. ve „Chvilce pro Tebe,“ „Napsáno životem“, aj.

Když jí byly čtyři roky, dostala z agentury pozvání na casting do filmu „Hanibal-zrození“ a po několika výběrových kolech dostala roli Mischi, sestry Hanibala Lectera.

Poté se objevila v několika drobných rolích např. v seriálu „Velmi křehké vztahy“, filmu „Kočky“, či „Nadměrné maličkosti“.
Také účinkovala v reklamě „Spoření s liškou“.

Rok 2008 se pro ní stal ale prozatím nejúspěšnějším, neboť začátkem léta natočila jeden z dílů televizního seriálu ČT „Černá sanitka“ pod názvem „Přichází s nocí“ a následně jednu z hlavních rolí v tv.filmu „Divnovlásky“ v režii Petra Slavíka. Film je nenávazným pokračováním „Deníku šílené manželky“. Oba tv.filmy byly zpracovány dle stejnojmenných knižních předloh oblíbené autorky Ireny Obermannové. Zde ztvárnila roli Justýny,dcery Xénie, kterou hraje Aňa Gaislerová. Justýninu sestru Kristýnu hraje Lucie Šteflová, která je známa především jako Hanička ze seriálu „Místo nahoře“.

Autor: VladkaDina

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Helena Lia Tachovska

Tachovska Helena Lia

Naposled navštívené:
Helena Lia Tachovska

Tachovska Helena Lia