Zari
Životopis (biografie) / Informace:
Adriana Neubauerová, aktuálně Mandíková, je dětská filmová a seriálová herečka. První role dostala ve studentských filmech a ve filmu Cime tempestose (adaptace na knihu Na Větrné hůrce). V roce 2014 natočila český dobrodružný film Maharal - Tajemství talismanu, kde ztvárnila Alenu - jednu z hlavních rolí. To pak odstartovalo její kariéru. S režisérem Pavlem Jandourkem natočila také pohádku O kominickém učni a dceři cukráře (role Eliška, dcera cukráře) a seriál 4Teens (role Paty).

Také se objevila v seriálech The Philantrophist, Dokonalý svět, Ordinace v růžové zahradě, Svatby v Benátkách, Stopy života, nebo ve filmu Láska in memoriam.

Herectví nakonec opustila a vystudovala na Karlově univerzitě magisterský obor Sociální a kulturní antropologie, studovala také na univerzitě v Durhamu a v současnosti pracuje v České televizi, ve zpravodajství.

Autor: Maradamec

Životopis (biografie) / Informace:
Adriana Neubauerová se narodila 28.4.1992 v Praze. Je dcerou odbornice na marketing a finančnictví.

Už jako školačka začínala před kamerami v televizním pořadu ČÉTÉČKO a v roce 2006 dostala velkou roli Aleny v mysteriózním filmu MAHARAL TAJEMSTVÍ TALISMANU. V televizi prošla řadou seriálů včetně americko-britského PHILANTHROPIST a zahrála si Zuzanu v televizním filmu LÁSKA IN MEMORIAM (2007).

Pak však vystudovala na Literární akademii Josefa Škvoreckého v Praze a v posledních letech se herectví věnuje víceméně okrajově.

Mezi její největší koníčky patří jízda na koni a v souvislosti s tím se zabývá pomocí postiženým dětem v rámci hipoterapie.

Autor: klasifikátor

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

04:40 - 05:05

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Jedlý hmyz

04:50 - 05:45

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:05

2 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Prima - Casanova (2005)

03:25 - 05:59

97 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Adriana Neubauerová

Neubauerová Adriana

Jerome Leroy

Leroy Jerome

Naposled navštívené:
Adriana Neubauerová

Neubauerová Adriana

Jerome Leroy

Leroy Jerome