Zari

George Eads

Povolání:
Rodné jméno:
George Coleman Eads III
Národnost:
Věk:
57
Narození:
1.3. 1967, Fort Worth, Texas, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Charismatický americký herec George Coleman Eads III, se narodil 1. března 1967 ve Fort Worth v americkém Texasu. Ze začátku to ani nevypadalo, že jej políbí múzy, proto vystudoval střední školu v Beltonu a texaskou technickou univerzitu. Poté se věnoval prodeji kopírek a dotáhlo jej to až do pozice spoluvlastníka zábavního řetězce v Hollywoodu, do čehož patří restaurace i kina. Když jej zasáhla chuť to zkusit u filmu, přestěhoval se do Santa Moniky.

V roce 1994 se již objevil ve filmu Dust to Dust, následoval seriál Savannah, který skončil po dvou sezonách a nejhůře dopadl seriál Grapevine, kterého se však natočilo jen 6 epizod. V roce 1998 dostal šanci jako 20letý mladík, natočit několik epizod ve velmi úspěšném seriálu Pohotovost, který i u nás běžel. Sporadicky se věnuje i dabingu. Přestěhoval se do mekky filmu, do Los Angeles, aby byl co nejblíže k filmovému průmyslu, kde stále čekal na životní roli. Té se dočkal v roce 2000, když přijal roli vyšetřovatele Nicka Stokese v seriálu Kriminálka Las Vegas, a zůstal ji věren po celých 15 sezón. Mnozí herci ze seriálu odešli i on odešel, ale až 2 epizody před koncem seriálu v roce 2015. Rok poté hraje v hlavní roli v seriálu MacGywer (2016 -19), Jacka Daltona v 58 epizodách. Dále hostoval v seriálech jako Dva a půl chlapa, Mladá spravedlnost, Sázka na život.

V letech (2011 - 2015) byl ženatý s herečkou a producentkou Monikou Cassey (Kriminálka Las Vegas, Shameless), mají spolu jedno dítě (*2014). Rodiče herce jsou Vivien Barker a Arthur Coleman Eads, má sestru Angelu.

Autor: jarda53

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
George Eads

Eads George

Naposled navštívené:
George Eads

Eads George