Zari

Blake Lively

Rodné jméno:
Blake Christina Lively
Národnost:
Věk:
37
Narození:
25.8. 1987, Tarzana, Kalifornie, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Blake Christina Lively se narodila 25. října 1987 jako poslední z pěti dětí do ryze umělecky založené rodiny. Jejím otcem je herec Ernie Lively (Accidental Meeting), maminka se jmenuje Elaine. Všichni sourozenci – bratři Eric (Butterfly Effect 2) a Jason (Brainstorm), sestry Robyn (Santa kdo?) a Lori (Biohazard) – měli filmové ambice, a proto bylo téměř jasné, že i nejmladší člen rodiny půjde v jejich stopách.

Svou první roli Trixie v rodinném filmu SANDMAN si Blake zahrála v jedenácti letech pod režijní taktovkou svého tatínka. Potom ovšem nastala dlouhá pauza, zapříčiněná především povinnostmi předsedkyně třídy, roztleskávačky a členky pěveckého sboru, se kterým soutěžila dokonce na prestižních národních šampionátech.

K rodinnému řemeslu se opět navrátila až rolí sportovkyně Bridget Vreeland v SESTERSTVU PUTOVNÍCH KALHOT, filmu, jehož scénář byl založen na bestselleru spisovatelky Ann Brashares. Blake prý na konkurz při obsazování hereček do role Bridget vešla do místnosti a než udělala cokoli jiného, položila na stůl svoji fotografii. Porota si myslela, že si z nich dělá legraci, ale poté co po nějaké době opustila místnost, všichni věděli, že právě ona je tou správnou Bridget, kterou hledají. Blondýnka vysoká 178 centimetrů se tak stala nejmladší ze čtyř hlavních protagonistek Sesterstva a zahrála si zde po boku vlastního otce, který ztvárnil roli Franze Vreelanda, Bridgetina otce. Pokračování filmu se chystá na rok 2008.

Mezi nejnovější projekty této všestranně talentované krásky patří například komedie BEZVA VEJŠKA, kde zazářila po boku Justina Longa (Můj auťák Brouk), thriller SIMON SAYS nebo film ELVIS AND ANABELLE.

Autor: Jaaanika

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Blake Lively

Lively Blake

Naposled navštívené:
Blake Lively

Lively Blake