Zari

Taylor Kitsch

Povolání:
Národnost:
Věk:
43
Narození:
8.4. 1981, Kelowna, Britská Kolumbie, Kanada
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Kanadský herec a model Taylor Kitsch se narodil 8. dubna roku 1981. Taylor se narodil Anglii. Má dva starší bratry a jednu mladší nevlastní sestru. Taylor vyrůstal ve Vancouveru. Navštěvoval University od Lethbridge.

Původně se chtěl stát profesionálním hokejistou a hrál za Langley Hornets. V roce 2002 se přestěhoval do New Yorku, kde začal pracovat jako model. Taylor dělal modela pro Diesel nebo Abercrombie & Fitch. Jeho herecká kariéra začala v roce 2006, kdy se objevil v televizním seriálu Kyle XY. Dále si zahrál v romantické komedii John Tucker musí zemřít (John Tucker Must Die), kde hrál po boku Jesseho Matcalfa, Brittany Snow nebo Sophie Bush.

Taylor se objevil také v thrilleru Hadi v letadle (Snake on a Plane), kde hrál s Samuelem L. Jacksonem nebo v hororu Síly temna (The Covenant). V roce 2008 si zahrál v dramatu Gospel Hill, kde hrál spolu s Danny Gloverem nebo Julii Stiles. Svou větší roli získal až v roce 2009, kdy si zahrál Remyho LeBeau v komixovém snímku X-Men Origins: Wolverine, kde hrál po boku Hugha Jackmana. V roce 2010 si zahrál v dalším dramatu The Bang Bang Club, kde hrál s Malin Akeran a Ryanem Phillippem.

Od roku 2006 až do 2010 působil v seriálu Friday Night Lights, kde hrál Tima Rigginse.

V přístích letech se na Taylora můžeme těšit hned v několika filmech jako jsou John Carter, Savages, Battleship nebo film Lone Survivor. Taylorova oblíbená kniha je Idiot od ruského spisovatele Fyodora Dostoyevskyho a mezi jeho oblíbené herce patří Sean Penn.

V roce 2006 se objevil na obálce časopisu Dish Entertainment Magazine. Ve svých dvaceti pěti letech se objevil na obálce časopisu Men's Health a tím se stal nejmladším mužem, který se kdy objevil na obálce čaospisu Men´s Health.

Autor: hledaseniki

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Co naše babičky uměly a na co ...

06:00 - 06:25

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Zatajené dopisy

06:00 - 06:50

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Chuggington - Veselé vláčky (2...

06:05 - 06:55

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Jen počkej! (1969) [TV seriál]

06:05 - 06:25

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Taylor Kitsch

Kitsch Taylor

Erik Zappon

Zappon Erik

Naposled navštívené:
Taylor Kitsch

Kitsch Taylor

Erik Zappon

Zappon Erik