Zari

JR Bourne

Povolání:
Národnost:
Věk:
54
Narození:
8.4. 1970, Toronto, Ontario, Kanada.
Životopis (biografie) / Informace:
JR Bourne se narodil 8.4.1970 v Torontu (Ontario, Kanada). Občanským jménem David Bourne si zvolil svůj pseudonym JR podle toho, že ho v rodině oslovovali junior (jr.). Má sestry Kelly a Kim.

Už jako školák hrál v roce 1978 v televizním seriálu PARENT´S PUZZLE. Herectví se ale věnovat nechtěl a po maturitě studoval ekonomii na Lawrence Park Collegiate Institute v Torontu. Až pak studoval herectví na Ryerson Theatre School. Profesionální hereckou kariéru zahájil v roce 1994 a o rok později hrál Odina ve filmu JUNGLE GROUND. Jeho nejvýznamnější role jsou ale spojeny s televizními seriály. Upozornil na sebe jako Martouf ve slavném sci-fi seriálu STARGATE: SG1 (1998-2000), poté jako agent CIA Edwards v seriálu FRINGE ((2009-2011), Ken Ryan v seriálu REVENGE (2012-2013), ale vůbec nejvíc ho proslavila role Chrise Argenta v televizním seriálu TEEN WOLF (2011-2017).

Volný čas tráví se svým psem, poslechem hudby a četbou. Trvale žije oficiálně ve Vancouveru, ale hodně času tráví v Kalifornii. Měří 177 cm.

Autor: klasifikátor

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
JR Bourne

Bourne JR

Cizinec (The Stranger)

Cizinec
The Stranger

Jeremy Wallace

Wallace Jeremy

Naposled navštívené:
JR Bourne

Bourne JR

Cizinec (The Stranger)

Cizinec
The Stranger

Jeremy Wallace

Wallace Jeremy