Zari

AnnaSophia Robb

Povolání:
Známá jako:
Annasophia Robb
Národnost:
Věk:
30
Narození:
8.12. 1993, Denver, Colorado, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Datum narození: 08.12.1993
Místo narození: Denver, Colorado, USA
Znamení: Střelec
AnnaSophia Robb je jedna z nejvíce obsazovaných mladých hereček(zatím je nejobsazovanější Dakota Fanning).
Byla také nominována na cenu Young Artist Award za nejlepší výkon herečky v hlavní roli za ztvárnění dívky Opal, jejíž život změnilo přátelství se zatoulaným psem.

AnnaSophia Robb se narodila v roce 1993 do početné rodiny. Vyrůstala ve městě Denver v Coloradu.Již odmala byla velmi nadaná.Věnovala se zpěvu a různým druhům tance (Jazz, Hip-Hop, Breakdance nebo Irským tancům).Na svůj mladý věk vystudovala velmi náročnou Christian School v rodném Coloradu.

Už ve dvanácti ji její matka,která je zároveň její agentka začala přihlašovat na různé konkurzy.Prošla několika nevýraznými rolemi (např. film Americká děvčata: Samantha TV film)
Až v roce 2005 ji obsadil režisér Tim Burton do vedlejší dětské role ve svém úspěšném filmu KARLÍK A TOVÁRNA NA ČOKOLÁDU (Charlie and the Chocolate Factory).Kde ztvárnila postavu nafoukané Violet Beauregarde (Fialky Garderobové).Po tomhle úspěšném filmu si jí všiml další režisér a nová role na sebe nenechala dlouho čekat. Ještě ten rok si záhrala ve filmu Co způsobil Winn-Dixie, který natočil režisér Wayne Wang.

V roce 2007 ztvárnila jednu z hlavních rolí ve filmu Sleepwalking. Po té přišla zatím její nejúspěšnější role. Do svého filmu MOST DO ZEMĚ TERABITHIA(Bridge to Terabithia) ji obsadil režisér Gabor Csupo. Ve filmu ztvárnila hlavní postavu Leslie. Záhrala si zde po boku Joshe Hutchersona (Zathura: Vesmírné dobrodružství, Malý Mathattan). Film slavil úspěch a přinesl jí relativní popularitu.
Poté změnila žánr a oběvila se po boku Hilary Swank v hororu KRVAVÁ SKLIZEŇ(Reaping, The) režiséra Stephena Hopkinse. Ještě v roce 2007 se objevila ve snímku Have Dreams, Will Travel (West Texas Children's Story, A).


V roce 2008 ji uvidíme například ve snímku od režiséra Douga Limana JUMPER nebo v dramatu FERRIS WHEEL, ve kterém si zahraje s další oscarovou herečkou Charlize Theron. Kromě filmu se věnuje modelingu (pracuje pro značky Jigsaw London nebo TRAD) a zpěvu(píseň k filmu Most do země Therabithia- Keep Your Mind Wide Open).

Ráda poslouchá známou skupinu Black Eyed Peas, čte, plave, lyžuje, surfuje, jezdí na snowbordu, zpívá a dívá se na filmy (mezi její nejoblíbenější patří trilogie Pán Prstenů a Tlumočnice).

Mezi její herecké vzory patří Nicole Kidman, Meryl Streep a Johnny Deep.
AnnaSophia je považována za jednu z nejvýraznějších a nejtalentovanějších dětských hereců dneška.Už teď patří mezi osobnosti jako Dakota Fanning(Hra na schovávanou, Muž v ohni, Jmenuji se Sam, Válka světů) nebo Haley Joel Osment(Šestý smysl, A.I. Umělá inteligence). Doufejme, že o sobě tahle mladá herečka dá ještě vědět, protože jejího talentu by byla škoda.

Autor: sismik

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:55 - 01:20

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Šikmá věž v Pise

01:05 - 02:05

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:10 - 02:10

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:35 - 01:30

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
AnnaSophia Robb

Robb AnnaSophia

Max Riemelt

Riemelt Max

Karol Zachar

Zachar Karol

Al Wyatt

Wyatt Al

Naposled navštívené:
AnnaSophia Robb

Robb AnnaSophia

Max Riemelt

Riemelt Max

Karol Zachar

Zachar Karol

Al Wyatt

Wyatt Al