Zari

Nick Frost

Povolání:
Rodné jméno:
Nicholas John Frost
Známý jako:
Cutmaster Frost
Národnost:
Věk:
52
Narození:
28.3. 1972, Essex, Anglie
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Narodil se na východ od Londýna v Romfordu. Jeho první živností bylo povolání číšníka. Podílel se také na reklamách firmy. K herectví se dostal přes svého spolubydlícího Simona Pegga.

Simon si ho totiž oblíbil v komediálním seriálu Velkovlak (1998). Proto Nicka prostrkal do seriálu s dnes už kultovním statusem Spaced (1999). Zde začala jejich komediální spolupráce, v budoucnu tolik opěvovaná. Následovaly další role v seriálech jako The Sktech show, The Sofa of Time nebo další legendě Black Books (2000). Rovněž v roce 2002 natočil naučné video, poučující s jak jinak než humorem správné chování při útoku zombie a jiných nebezpečí.

Nikoho zřejmě nepřekvapí, že se jednalo opět o spolupráci s Peggem. Do roku 2004 byl ovšem stále znám pouze úzkému okruhu lidí. To se změnillo, když s přáteli Simonem Peggem a režisérem seriálu Spaced edgarem Wrightem natočil parodii na zombie horory Soumrak Mrtvých (2004). Komedie se okamžitě stala hitem a způsobila velký zájem o tři hlavní protagonisty. Frost se poté opět upsal komediálním seriálu s názvem Man Stroke Women (2005). Necelé 3 roky po úspěchu Soumraku mrtvých se spolupráce opakovala ve znovu parodii, tentokrát na akční a krimi filmy Hot Fuzz (2007). Zde opět po boku Simona Pegga předváděl to čím se stal populárním. Tedy typicky anglickým humorem.

O další 2 roky později, tentokrát už bez svého komediálního parťáka Pegga, si zahrál ve velice dobře přijaté hudební Komedii Piráti na Vlnách (2009). O Frostově talentu vypovídá i fakt, že se mezi komediální smetánkou jenž se ve filmu objevila, rozhodně neztratil. A né pouze díky své prostorově výraznější postavě. V letošním roce jsme ho mohli obdivovat v sci-fi komedii Paul (2011). Kde po několika letech od poslední spolupráce spojil síly s Peggem. Nebo v menší roli ve svém nejnovějším filmu Útok na věžák (2011).

Autor: Doudis19

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Nick Frost

Frost Nick

Emma Stone

Stone Emma

Naposled navštívené:
Nick Frost

Frost Nick

Emma Stone

Stone Emma