Zari

Anna Kulovaná

Povolání:
Národnost:
Věk:
42
Narození:
8.10. 1981, Praha, Československo
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Rozhovor k seriálu Dobrá čtvrť

Můžete prozradit něco ze své rodinné historie?
Kdysi jsem si myslela, že žádnou rodinu nemám, protože sestra se trhla hodně brzy, a tak jsme zůstaly jenom s mámou. Ta mi ale řekla, že na rodinu stačí i dva. To, co považuji za svou rodinu, tedy není příliš početné, ke štěstí to však stačí.

Kdy a kde jste maturovala a jak dopadla Vaše maturita?
Odmaturovala jsem na taneční konzervatoři, kde nejdůležitější bylo "projít" s vlastní choreografií. Den před vystoupením byla moje práce zamítnuta a mně zbývala jedna noc na postavení něčeho jiného. Co potom vzniklo, jsem považovala za to nejlepší, co ve mně bylo. Když se dnes kouknu na to video, směju se, až se za břicho popadám, jak je to blbý. Následující „svaťák" jsme pojali jako odpočinkový týden na chatě, kde se hodně pilo a v přestávkách i studovalo. Po úspěšném zakončení školy jsem myslela, že nic zásadnějšího už nepřijde. Nebyla to pravda!

V seriálu přičichnete k modelingu. Máte s ním osobní zkušenosti?
Na základní škole přišel do hodiny jakýsi muž, chvíli se rozhlížel po třídě a pak ukázal na čahounku třídy. Dal si schůzku se mnou i s mojí mamkou a nad fotkama hezkejch holek nás přesvědčoval, že bych měla zkusit dělat modelku. O pár týdnů později už jsem se s dalšíma holkama proháněla v plavkách a mamčiných lodičkách po tělocvičně. Špulily jsme rty pro větší objem a kladly nohu před nohu. Při první zmínce o plastice mého nosu a po první prodělané celkové depilaci těla jsem boty vrátila mámě a plavky se rozhodla používat jen do vody.

V seriálu Dobrá čtvrť řešíte existenční problémy a také představujete atraktivní slečnu, která si sice nemůže stěžovat na nedostatek příznivců ze stran mužů, ale také žárlivosti ze strany spolužaček. Co máte s rolí společného?
Živé Zuzaně bych asi vysvětlila, že horší, než stěžovat si na nedostatek mužské pozornosti, je řešit v osmnácti existenční otázky. Zůstala bych pěkně doma a klidně se dohadovala s mámou, tedy pokud by mě nějaký muž nenabídl ubytování. To bych se stejně jako Zuza sbalila, řekla rodince „adios“, a vypálila co nejdál. Způsob, jakým bych si vydělávala peníze, by záležel pouze na mém rozhodnutí. Poradit bych si nechala jen od toho, komu věřím. Jediné co nevím, zda bych vůči tomu, koho miluji, dokázala být tak silná jako Zuzanka, ale nebudu předbíhat.

Co si představujete pod pojmem „dobrá čtvrť“?
Dobrá čtvrť je tam, kde mě večer nepřepadnou a ráno nezajede auto.
Česká televize

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:52 - 20:05

2 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - SP v boulderingu 2024

18:30 - 20:30

84 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:40 - 19:55

14 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Anna Kulovaná

Kulovaná Anna

Naposled navštívené:
Anna Kulovaná

Kulovaná Anna