Zari

KaDee Strickland

Povolání:
Rodné jméno:
Katherine Dee Strickland
Známá jako:
Kadee Strickland
Národnost:
Věk:
48
Narození:
14.12. 1975, Patterson, Georgia, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Katherine Dee "KaDee" Strickland narozena 14. prosince 1975. Narodila se v Blackshear v Georgii. Její matka Susan Strickland byla zdravotní sestra a otec Dee Strickland byl středoškolský trenér a ředitel. Vyrostla v Pattersonu v Georgii. Jako malá se koukala na film od Woodyho Allena Annie Hallová a rozhodla se být herečkou. Po skončení střední školy chtěla jít Katherine studovat drama do New Yorku, ale její rodiče nechtěli aby žila v tak velkém městě sama. V roce 2003 se přestěhovala do Kalifornie.

V roce 1999 začala její kariéra. Objevila se ve filmu Šestý smysl (The Sixth Sense), který režíroval M. Night Shyamalan. V tom samém roce si zahrála malou roličku ve filmu Narušení (Girl, Interrupted) po boku Angeliny Jolie a Winony Ryder. V roce 2003 si zahrále ve filmu Cokoliv (Anything Else) od režiséra Woodyho Allena.

Její kariéra začala rozkvétat až v roce 2006, kde si zahrála v mnoha úspěšných filmech jako třeba Stepfordské paničky (The Stepford Wives), kde hrála s Nicole Kidman. Nebo v romantické komedii Smyčka (Knots). V hororu Nenávist (The Grudge).

V roce 2007 hrála po boku Richarda Gera v Osobní spravedlnosti a především jí můžeme vidět v seriálu Private practice, kde hraje doktorku Charlotte King.

Její oblíbený film je The Omen z roku 1976. Měla být obsazena do role Susan Storm ve filmu Fantastická čtyřka (Fantastic Four).

Její manžel je Jason Behr, se kterým se seznámila na natáčení hororu Nenávist.

Autor: hledaseniki

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
KaDee Strickland

Strickland KaDee

Wayne Bell

Bell Wayne

Naposled navštívené:
KaDee Strickland

Strickland KaDee

Wayne Bell

Bell Wayne