Zari

Thomas Brodie-Sangster

Povolání:
Známý jako:
Thomas Sangster
Národnost:
Věk:
34
Narození:
16.5. 1990, Londýn, Anglie, Velká Británie
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Tento anglický herec, synovec Hugha Granta, syn herce Marka Sangstera patří bezesporu do elity mladých hereckých hvězd. Vždyť je na filmovém plátně teprve od roku 2001 a už hrál v deseti filmech a osmi seriálech. Během této doby obdržel ocenění i nominace za své vynikající herecké schopnosti, kterými tento mladý herec čiší prakticky ve všech žánrech!
Jeho kariéra se začala ve filmu BBC The Adventures of Station Jim (2001), mezi jeho další role patří například: The Miracle of the Cards (2001), Bobbie's Girl (2002)
Seriály: Stig of the Dump (2002), London's Burning (2002)
Své první ocenění obdržel za nejlepší herecký výkon v Monte Carlu, za roli geniálního šachisty Thomase Von Galla ve filmu Šifra (Entrusted 2003). S kladným hodnocením kritiky se stala i jeho role ve filmu Hitler: vzestup zla (2003), kde si zahrál malého Hitlera v deseti letech. Za vedlejší roli v komedii Láska Nebeská (2003), byl nominován ''Golden Satellite Award'' za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli. Herec Liam Neeson o něm řekl: "Je vynikající herec se skvělou pozorovací schopností, od kterého se hodně naučil''.
S Colinem Firthem a Emou Thompsonovou si zahrál rošťáka Simona v komedii Nanny McPhee (2006). V roce 2006 ztvárnil také roli Romula Augusta ve válečném filmu Poslední legie, ve kterém mu byly po boku hvězdy jako Ben Kingsley, Colin Firth, či Aishwana Rai.V současnosti studuje herectví na herecké škole, spolupracuje s BBC, objeví se také v připravovaném filmu The Fence (2007). Ve světě, je uznáván režiséry, kritiky i hereckými kolegy a patří k nejvíce obsazovaným náctiletým hercům vůbec. Bohužel u nás ho znají jen filmoví znalci (prozatím).
Mezi jeho záliby patří mimo herectví také sport (vyniká v atletice), modelářství, auta (sám vlastní starého citroena), létání, hraje na několik hudebních nástrojů, poslouchá Eminema a Queen. Velký počet fanouškovských webů je také důkazem o jeho rostoucí popularitě. Thomas Sangster je velkou nadějí hereckého světa, která snad nezanikne jako u řady jeho předchůdců. Osobně doufám, že to herec s takovým talentem a sympatiemi někam dotáhne.

Člen: mitan

Autor: mitan

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Povídka malostranská (1981) [T...

14:50 - 16:30

48 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Kruté moře (1953)

13:55 - 16:00

103 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Volby 2024

13:45 - 18:00

113 minut již uběhlo
142 minut zbývá do konce

Prima - Zítra to roztočíme, drahoušku....

14:55 - 17:05

43 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Thomas Brodie-Sangster

Brodie-Sangster Thomas

Novinářka Amy (Abroad)

Novinářka Amy
Abroad

Naposled navštívené:
Thomas Brodie-Sangster

Brodie-Sangster Thomas

Novinářka Amy (Abroad)

Novinářka Amy
Abroad