Zari

Rachel Nichols (1)

Povolání:
Rodné jméno:
Rachel Emily Nichols
Národnost:
Věk:
44
Narození:
8.1. 1980, Augusta, Maine, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Herečka a modelka, celým jménem Rachel Emily Nichols, dcera Jima a Alison Nichols, se narodila 8. ledna 1980 v Augustě ve státě Maine, USA. Navštěvovala Cony High School, kde se věnovala atletice, zejména skoku do výšky. Ve druhém ročníku byla studovat ve Francii. V roce 1998 graduovala a odešla do New York City, kde studovala na prestižní Kolumbijské Univerzitě. Původně zamýšlela studovat psychologii, ale nakonec se jejími hlavními obory staly matematika a ekonomie, ze kterých promovala v roce 2002.

Herectví se začala věnovat na Kolumbijské, kde byla přijata do dramatického kroužku. Ve stejné době se začala poměrně úspěšně věnovat modelingu, mimo jiné pro Guess?, Abercrombie & Fitch nebo L’Orea. Přestože často kvůli focení pobývala v Evropě, dařilo se jí modeling kombinovat se studiem a následným natáčením filmů. Po úspěšném ukončení studia se rozhodla více se zabývat herectvím.

První miniroličku získala ve filmu Podzim v New Yorku (2000), kde si zahrála „slečnu u baru“. V o trošku větší roličce se pak objevila ve vele-úspěšnem ženském seriálu Sex ve městě (2002). Ve stejném roce take získala roli novinářky Jessicy v komedii Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda (2003). Přestože tento film propadl, Rachel díky němu získala role v televizní show Line of Fire (2004) a projektu televize FOX The Inside (2004), který měl navazovat na úspěšné drama 21 Jump Street. Jako scénaristé byli vybráni Todd a Glenn Kessler, kteří však byli po natočení pilotu vyměněni za Tima Mineara. Ten radikálně změnil celý koncept seriálu včetně hereckého obsazení, a ponechal pouze Nichols v centrální roli mladičké federální agentky vydávající se za středoškolačku. Seriál byl po první sérii ukončen a Nichols se přesunula na stanici ABC, kde získala roli v podobně laděném seriálu Alias (2001). Zde hraje počítačovou specialistku Rachel Gibson, která pracuje pro CIA. V květnu 2006 byl seriál ukončen, kvůli těhotenství představitelky hlavní hrdinky, Jennifer Garner.

V průběhu roku 2005 ještě stihla natočit horor 3:15 zemřeš (2005), kde ztvárnila vedlejší roli Lisy a byla nominována na 2006 MTV Movie Awards za Best Frightened Performance.

Po neúspěšných pokusech v seriálech přišel poměrně úspěšný rok a mimo jiné dva nové filmy. Jako první získala vedlejší roli asistenky Polly ve filmu Reportér v Ringu (2007) s Joshem Hartnettem a Samuel L. Jacksonem v hlavních rolích. Druhým filmem je P2 (rovnez 2007), horor, kde Nichols hraje hlavní roli mladé manažerky Angely Bridges, která je uvězněna ve veřejných garážích s vyšinutým členem ochranky. Ješte v témže roce jí televize FOX nabídla vůdčí roli v připravovaném sci-fi seriálu Them, ale seriál nakonec nebyl vybrán k vysílání.

Následující rok si zahrála v adaptci úspěšných knih podle Ann Brashares Sesterstvo putovních kalhot 2 (2008). V roce 2009 se objevila v menší roli kadetky Gaily v úspěšném, novém Star Treku (2009) a v jedné z hlavních rolí v akčním G. I. Joe (2009), který je pravděpodobně zatím jejím nejvetším trhákem. V roli Scarlett hrála po boku Sienny Miller, Channinga Tatuuma a Josepha Gordona-Levitta. Mimo jiné se také objevila v mini-krátké komedii Ollie Kyblershturf vs. Nazis (2009) a snímku Mimi Leder U.S. Attorney (2009).

Na rok 2010 se připravují hned dva filmy, ve kterých by si Rachel měla zahrát hlavní role – drama Meskada režiséra Joshe Sternfelda a romantické drama The Loop režisérky Margaret Whitton.

Rachel se stále občas věnuje modelingu a mezi její koničky patří trekking a vodní sporty jako windsurfing nebo plachtění, miluje sledování boxu.

V červnu 2008 se v Aspenu, Colorado, vdala za producenta Scotta Stubera, ale manželství vydrželo pouze sedm měsíců. V únoru 2009 byli separováni kvůli „neslučitelným rozdílum“

Autor: salte

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

133 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Pevnosti

04:15 - 04:30

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:50 - 04:45

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

03:30 - 04:30

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rachel Nichols

Nichols Rachel

Donatella Mauro

Mauro Donatella

Naposled navštívené:
Rachel Nichols

Nichols Rachel

Donatella Mauro

Mauro Donatella