Zari

Christian Kane

Povolání:
Známý jako:
Chris Kane
Národnost:
Věk:
50
Narození:
27.6. 1974, Dallas, Texas, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Velmi talentovaný herec, country-rockový zpěvák a hudební skladatel.

Christian, původem z rodu amerických domorodců, se narodil 27. června 1974 v Dallasu, ve státě Texas v Spojených státech amerických. Jeho rodiče se potkali na ródeu. Má sestru Jennifer a jeho bratranec - Branden Hart - je slavným country zpěvákem.

Jeho rodina se často stěhovala, protože jeho otec pracoval v ropném průmyslu. Nakonec se usadili v malém městě Norman, ve státě Oklahoma.

Na střední škole hrál americký fotball jako obránce. Protože byl odjakživa zainteresován hudbou a filmy, rozhodl po střední škole studovat historii umění na Oklahomské univerzitě. Avšak jeho sny a tužby nabývaly obrátek, avtak se rozhodl opustit univerzitu, aniž by dokončil školu a získal titul, a zamířil přímo do dění Los Angeles.

V Kalifornii získal práci jako asistent pro Společnost, pracující s talenty. Řekl jim, že klidně bude nosit scénáře, pokud ho pošlou na nějaké konkurzy.

Brzy se ze zaměstnance stal klient. Psal se rok 1997 a Christian získal svou první roli v seriálu Fame L.A., kde měl původně hrát komika, avšak když ho tvůrci
seriálu uslyšeli zpívat, rozhodli se změnit jeho roli z komika na zpěváka, který se přestěhoval z Kansasu do L. A.

V roce 1999 získal jednu z hlavních rolí v seriálu Rescue 77 a roli Lindseyho McDonalda v americkém seriálu Angel. Zajímavostí je, že pouze on a hlavní
představitel Angela - David Boreanaz (se kterým jsou mimo jiné velice dobří přátelé) se společně podíleli na první a poslední epizodě tohoto seriálu. Dále si zahrál v mini sérii Na západ a v seriálu Zločiny ze sousedství. Nepochybně nejvíce ho prozatím ve filmové branži proslavila role Eliota Spencera v seriálu Dokonalý podraz.

Christian se objevil také v mnoha celovečerních filmech. Ať už v menších nebo ve větších rolích ho můžeme vidět ve filmech Klub zlomených srdcí, Podtrh, Život nebo
něco takového, ve kterém hrála hvězda filmového plátna Angelina Jolie, dále ve filmu Vysloužilí lvi, po boku Michaela Caina a Roberta Duvalla, v romantické
komedii Líbánky a v televizním filmu Chamtiví lháři. V roce 2004 hrál agenta Mullinse v celovečerním filmu Taxi a roli Briana si vystřihl ve filmu Světla páteční noci. Následně přišly role v Malá vada na kráse, Keep Your Distance, Hide, Four Sheets to the Wind, Good Day for It, Universal Squadrons a dalších.

Christian získal za roli Paula ve filmu Malá vada na kráse Zvláštní cenu poroty a za film Líbánky, kde hrál Petera Prentiseeva byl nominován na cenu
Teen Choice Award v kategorii Nejlepší filmový zloduch.

Během své začínající kariéry v L.A. potkal Steva Carlsona, známého amerického country zpěváka, se kterým založil skupinu Kane. Christian působí v této kapele jako hlavní zpěvák a kytarista zatímco Steve je v postavení druhého zpěváka s doprovodnou kytarou. Další členové skupiny jsou Jason Southard (hlavní kytara), Will Amend (basová kytara) a Ryan Baker (bubny). Christian a Steve se proslavili v L.A. za své originální texty písní (hlavně za The Viper Room a The Mint) a za koncerty nabité energií. Brzy na to se Kane dostali do rádiového vysílání L.A. country rádia a byli zvoleni vítězi Country Thunder Young Guns Contest. Vyprodali mnoho koncertů, vydali stejnojmenné album Kane a rozšířili svou působnost do Nashvillu, hlavního města Tennessee.

Dlouholetý přítel a partner Bigger Picture Michael Powers představil Christiana Bobu Ezrinovi, kanadskému hudebnímu producentovi, jenž spolupracuje například s Alice Cooperem, Kiss nebo také Pink Floyd. A stejně tak jako v nich uviděl i v Christianovi velký potenciál.

Christian se spojil s Jimmie Lee Sloasem a netrvalo dlouho a podepsal nahrávací smlouvu s Bigger Picture. 7. prosince 2010 vydali studiové album The House Rules, které má velký úspěch nejen ve Spojených státech.

Autor: terka69

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - O hradu Zásadce (1970) [TV ins...

08:30 - 09:05

34 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejkrásnější treky Evropy

08:45 - 09:15

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Hříchy pro diváky detektivek (...

09:00 - 10:15

4 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon.tv

08:55 - 10:10

9 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Christian Kane

Kane Christian

Bruce Helford

Helford Bruce

Naposled navštívené:
Christian Kane

Kane Christian

Bruce Helford

Helford Bruce