Zari

Jan Adámek

Povolání:
Národnost:
Věk:
45
Narození:
15.2. 1979, Brno, Československo
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Jan Adámek se narodil 15.2.1979 v Brně. V roce 1998 odmaturoval na obchodní akademii a pak vystudoval činoherní herectví na JAMU v Brně, kde absolvoval v roce 2002. V letech 2002-2008 potom na JAMU působil jako pedagog v oboru akrobacie a pohybové tvorby a od roku 2008 je ve svobodném povolání.

Jako herec byl k vidění (většinou formou hostování) mimo jiné v Národním divadle Brno, Divadle Husa na provázku, brněnském divadle Polárka, Městském divadle Zlín nebo v pražském Činoherním klubu. Na televizních obrazovkách se představil v několika seriálech a velkou příležitost dostal od roku 2007 jako průvodce cyklem pro děti a mládež ZÁHADY TOMA WIZARDA. Ve filmu má na svém kontě třeba roli Adama Beránka v komedii KAMEŇÁK 4 (2013) nebo menší roli v další komedii TEAMBUILDING (2018).

Uplatňuje se také jako moderátor různých kulturních, společenských a sportovních akcí, jako choreograf spolupracoval se Slováckým divadlem v Uherském Hradišti a jako asistent režie se podílel na vzniku úspěšného televizního pořadu ROZSUDEK.

Měří 171 cm.

Autor: klasifikátor

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jan Adámek

Adámek Jan

Naposled navštívené:
Jan Adámek

Adámek Jan