Cerven

Lukáš Vacek

Národnost:
Věk:
32
Narození:
27.6. 1991, Praha, Československo
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Lukáš Vacek se narodil dne 27. 6. 1991 v Praze a s herectvím začal už od malička, již v jeho pěti letech se dostal do pořadu Eldorádo, které se později přejmenovalo na Prima jízdu, zde učinkoval do svých jedenácti let.

Již od malička se také věnoval tancování a to lantinsko-americkému stylu. K herectví se dostal úplnou náhodou a to přes svého otce, který ho vzal na casting, bohužel již do druhého kola, ale Lukáš měl štěstí a režisér si ho vybral. Další hereckou zkušeností, která ho dostala výš v herecké sféře, byl celovečerní krimi film Pátek čtrnáctého režiséra Václava Křístka, kde si Lukáš zahrál hlavní roli po boku zkušených herců, jako je například Jan Dolanský.

Lukáš Vacek hrál též v několika zahraničních reklamách a filmech, za zmínku stojí například Komisař Maigret, či italský film La Citadela. Momentálně studuje na střední průmyslové škole sdělovací techniky v Panské a to obor produkce, dále se chce tento mladý herec věnovat režii nebo pokračovat dále v produkci.

V této době ho můžete na televizních obrazovkách vídat v seriálu Ordinace v růžové zahradě a kdo se díval, tak ho zná také ze seriálu Velmi křehké vztahy, kde ztvárnil roli Tomáše Kučery. Přejme mu hodně štěstí, ať se v této branži udrží a dostane ještě spoustu zajímavých rolí.

Autor: HonzaFrek

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lukáš Vacek

Vacek Lukáš

Dean Jones

Jones Dean

Naposled navštívené:
Lukáš Vacek

Vacek Lukáš

Dean Jones

Jones Dean