Zari

Simona Stašová

Povolání:
Národnost:
Věk:
69
Narození:
19.3. 1955, Praha, Československo
 

 

Zajímavosti k herci Simona Stašová

Erkul zprava

Napsat uživateli zprávu

25.11.2011
Myšlenky-názory-úvahy-vzpomínky:


..Práci v rozhlase mám ráda. Je to z hereckých disciplín jedna z nejmilejších. Člověk se nemusí učit text, to je velmi milé. Zahraje si role, které by si třeba na jevišti nebo před kamerou už nezahrál, protože věk se určuje podle hlasu a ne podle tváře.

..Páni herci na oblasti to mají nesrovnatelně těžší. Jejich láska k divadlu, k hereckému povolání, je opravdová. Herci na oblasti nemají možnost si přivydělat jinak, než zase divadlem. Patří jim má veliká úcta a obdiv.

..Před lety v Divadle E.F. Buriana nasadili na repertoár Shakespearův Večer tříkrálový. K fermanu jsem přicházela s tím, že jediná VIOLA, což je krásná romantická role, jsem v divadle jedině já. Hrála jsem Druhého zbrojnoše a dva roky jsem se dívala na kolegyni, která VIOLU (podle mě samozřejmě) hrála příšerně. Byla to muka, která bych už nechtěla zažít.

..Větší respekt mám před jevištěm a hledištěm. Když podáte výkon před kamerou, můžete ho zopakovat, ve chvíli, kdy se Vám nedaří, Vás může střihač ustřihnout nebo dají pod Vás muziku a zase je to dobré. Na jevišti jste pouze a jenom vy, partner a divák. Je to poctivější a těžší.
/14.1.2004 NetHot
 
SvoKar zprava

Napsat uživateli zprávu

17.12.2015
Na Štědrý večer by pozvala pro matku M. Branda, tetě Jarušce S. Conneryho, sobě J.-L. Trintignanta.
 
SvoKar zprava

Napsat uživateli zprávu

12.06.2016
"Režisérovi Filipu Renčovi se mohu vždy naprosto oddat, nikdy mě nenechá hrát falešně."
 

 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Simona Stašová

Stašová Simona

Naposled navštívené:
Simona Stašová

Stašová Simona