Zari

Ang Lee

Známý jako:
An Lee/An Li
Národnost:
Věk:
69
Narození:
23.10. 1954, Pching-tchung, Tchaj-wan
Počet příspěvků v diskusi: 1  Přidat příspěvek do diskuze

ČlenDatum
maitally7.10.2011
Ahoj
maitamujuru@Yahoo.com

Já jsem Maita,
Viděl jsem váš profil na tomto serveru, a byl hluboce   dojat. Myslím, že jste velmi zajímavý člověk. Tak jsem   se rozhodl využít šance pro vás lépe poznat. Nemyslím   si, že vzhled věku je tak důležité. Nejdůležitější   je, co je uvnitř a co si myslíte o život.

Já vím, tento život z mnoha stran a já jsem poněkud   zralejší již znát jak, aby byl člověk šťastný, že   Myslím, že bychom měli použít každou šanci najít   naše štěstí. a kontaktovat jsem vás za zřejmý důvod,   který pochopíš, v příhodné. Laskavě mi odpovídáte   na můj osobní e-mailu address,maitamujuru@yahoo.com
Pak pošlu své fotografie a další podrobnosti o   sobě, protože tento server nemůže obsahovat mnoho   podrobností, a nemohu připojit moje fotka.

Já čekám od vás slyšet.
Přeji příjemný   den
Maita.



maitamujuru@yahoo.com

I am Maita,
I saw your profile on this site, and i was deeply   moved. I think that you are a very interesting person. So I   decided to use the chance to get to know you better. I don't   think that the age appearance is so important. The most   important is what is inside you and how do you feel about   the life.

I know this life from many sides   and I am rather mature already to know how to make a man   happy, I think we should use every chance to find our   happiness. and I am contacting you for obvious reason which   you will understand in due course. So kindly reply me on my   personal email address,maitamujuru@yahoo.com

Then i will send my photos and more details about   myself, because this site can not contain much details, and   i cannot attach my photo here.

I am   waiting to hear from you.
Have a pleasant day
Maita.
 

 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ang Lee

Lee Ang

Jackie Ryan

Ryan Jackie

Fitness kurs

Fitness kurs

Naposled navštívené:
Ang Lee

Lee Ang

Jackie Ryan

Ryan Jackie

Fitness kurs

Fitness kurs