Zari
ohodnotit

Fotři jsou lotři

Meet the Fockers Sequel

Další název:
Little Fockers; Fotri sú lotri (SK);Meine Frau, unsere Kinder und ich
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
23.12.2010
„Že by se konečně sblížili? Aspoň kvůli dětem?“
Popis / Obsah / Info k filmu Fotři jsou lotři
Dostávame sa opäť k rodinke Yebalových, ktorých dvojčaťá budú mať narodeniny. Prichádzajú na návštevu Barnesovci. Jack Barnes, prekonal malý infarkt pri zistení ako sklamal jeho inštinkt ex-CIA agenta v doktorovi Bobovi, ktorý opustil jeho staršiu dcéru (svadba v prvej časti, ktorú Greg zničil spláchnutím záchoda). Predáva s ťažkým srdcom pomyselné žezlo rodiny Gregovi. Ten v práci povýšil a je vrchná sestra a tu ho oslovuje Andi Garcia (Jessica Alba) s ponukou na propagáciu Sustenga, prostriedku na zlepšenie erekcie. Situacia sa zamotá a Greg postupne upadne v Jackovych očiach do podozrenia z nevery. Toto je ako stvorené pre nevysvetliteľné situácie na, ktoré je Greg (Ben Stiller) odborník. Či sa nakoniec všetko vysvetlí sa budete musieť unúvať do kina.


Autor: BOS3

Popis / Obsah / Info k filmu Fotři jsou lotři
Svatbu mají úspěšně za sebou, nyní se obě rodiny musejí připravit na příchod prvního potomka. Pokračování bláznivých komedií Fotr je lotr a Jeho fotr, to je lotr!, se stejně zářivým obsazením a bryskním humorem.


Autor: salte

Popis / Obsah / Info k filmu Fotři jsou lotři
Nejhorší věcí v životě Grega Jebala je jeho tchán Jack Byrnes. Na to si už za tu dobu, co žije s dcerou bývalého elitního agenta tajných služeb, stačil zvyknout. Vztah vzájemně trpěné tolerance přežil fázi seznamování, svatebních příprav, dokonce i vzájemného setkání rodičů Grega a jeho ženy Pam. Ve třetím díle Jebalovic komediální rodinné kroniky se ovšem schyluje k Velkému třesku. Greg se chce konečně stát neformální hlavou rodinného klanu, čemuž se Jack pochopitelně zuby nehty brání.

U Jebalů právě zaťukala na dveře krize středního věku. Greg už přišel na to, že povolání zdravotní bratr není to, co by z něj v očích jeho pětiletých dvojčat dělalo hvězdu, a hlavně nepřináší tolik, kolik by rodinný rozpočet potřeboval. Začne proto ještě pracovat v jedné farmaceutické firmě, což probudí radary podezíravého tchána, zvlášť když zjistí, že tamní Gregova nadřízená je víc než rozkošná. Nejen podezření z nevěry zjitří klima gigantické rodinné sešlosti, která se uskuteční na počest oslavy pátých narozenin malých Jebalů. Pozvání na oslavu přijme i Pamin bývalý přítel Kevin, Jackův velký favorit, který se rozhodne probudit bývalé vášně, snubnímu prstýnku na Pamině prstu navzdory. V dusné atmosféře se Greg definitivně rozhodne ukázat celému světu a především tchánovi, že je pravou hlavou rodiny, nicméně prostředky, které pro to zvolí, vytvoří řetězec katastrofálně komických situací, jež jeho autoritu rozhodně neposílí.

Zdroj: CinemArt CZ


Popis / Obsah / Info k filmu Fotři jsou lotři
Před deseti lety natočil režisér Jay Roach úspěšnou komedii Fotr je lotr (FP 12/2000), v níž zamilovaný Greg Jebal přijíždí do rodiny své dívky Pam a netuší, že její otec, důchodce Jack Byrnes, je bývalý specialista CIA na psychologické vyšetřování, jež samozřejmě uplatní i na dceřina přítele. V pokračování Jeho fotr, to je lotr! (2004, FP 3/2005) Greg, který má před svatbou s Pam, seznámí svoje svobodomyslné rodiče s upjatými budoucími „spolutchány“. Třetí díl Fotři jsou lotři mapuje další osudy Byrnesových i mladých Jebalových. Greg a Pam mají pětiletá dvojčata, koupili dům a hledají pro děti lepší školku. Greg si hodlá přivydělat jako propagátor přípravku na poruchy erekce, ale zamlčí Pam, že jeho poradkyně je krásná a sexy, což ovšem neujde Jackovi, který dorazí k mladým na návštěvu. Situace se vyhrotí konfliktem tchána se zetěm. Do toho se zapojí i odvržený Pamin ctitel Kevin, jehož by Jack rád viděl na Gregově místě. – Jay Roach se tentokrát spokojil s rolí producenta a přenechal režii Paulu Weitzovi. Scenáristé standardně převedli na plátno standardní situace z rodinného života, dopřáli postavám vývoj a zdrželi se přílišných vulgarit. Snímek je unavenějším pokračováním předchozích dvou dílů, nicméně s ještě hvězdnějším obsazením a s poněkud zbytečným českým dabingem.

-kat-, Filmový přehled 2011/2


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Jeho fotr, to je lotr! (2004)

 Jeho fotr, to je lotr! (2004)
Jeho fotr, to je lotr! n
Meet the Fockers
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Jay Roach

(---)

Fotr je lotr (2000)

 Fotr je lotr (2000)
Fotr je lotr n
Meet the Parents
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Jay Roach

(---)

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

09:00 - 09:45

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

08:30 - 09:25

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:35 - 09:35

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Malý pitaval z velkého města (...

09:15 - 10:30

7 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Wagner Moura

Moura Wagner

Naposled navštívené:
Wagner Moura

Moura Wagner