Zari
ohodnotit

Zuřivost

Rage

Další název:
Přežít může jen jeden
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
94 minut

Komentáře k filmu Zuřivost

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2014
Akční videojízda o   obyčejném učiteli   základní školy, který se   připletl k únosům   nelegálních   přistěhovalců, na kterých   se zkoušela látka   vytvářející s obyčejného   člověka vojáka s   nadlidskými schopnostmi. I   jemu byla taková látka   podána. Podařilo se mu však   utéct, ale jelikož jsou ony   pokusy velice tajné, byla na   něj uspořádána doslova   štvanice s cílem ho dostat   za každou cenu. Akční   podívaná s poloviny 90. let,   kterou s podivem moc lidí   nechápe. A přitom je   dějová linka tak   jednoduchá. Ano, učitel   předvádí kousky, nad   kterými zůstává rozum   stát, což u videosnímků je   obvyklé, ale zde je to zcela   opodstatněné.   Nezapomínejme, že má v   sobě tu látku, která mu   dodává ohromnou výdrž a   hbitost. Proto přežije i   dlouhý pád z vrtulníku. On   ten námět vlastně hodně   připomíná 'Univerzálního   vojáka'. Po krátkém   představení hlavní postavy   začne svižná a   adrenalinová akce na   dálnici, kterou si lze díky   její nezvyklé délce dosti   vychutnat. Seriál 'Kobra 11'   je o proti tomu chudý   příbuzný. Za zmínku stojí   i scéna na mrakodrapu. Gary   Daniels tu předvedl   úctyhodný výkon. A že ho   střelec na helikoptéře   netrefil? Inu, byl to střelec   opravdu mizerný. Ono   střílet s houpající   helikoptéry a trefit se   samopalem, který má zpětný   ráz není žádná legrace.   Kdo byl na vojně, musí to   vědět. Tento videosnímek   patří skutečně mezi ty   lepší. Pro fanoušky   akčních béčkových   videosnímků téměř   povinnost.
Duri86
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.2.2014
Tak na doporučení dvou mých   oblíbených uživatelů jsem   dal tenhle akční film z 73.   roku........cože???? on je to   96?? Boha. Přesně tak to   vypadalo jako by film byl   minimálně o 20 let starší.   Film zhruba po deseti   minutách začal šíleně   dlouhou, otravnou   automobilovou honičkou.   Nesmrtelnost Danielse byla   těžce za hranicí Ramba,   když seděl na kabině   kamionu a minimálně v kilu   to čelně napálil do   autobusu který jel taky   aspoň kilíčkem, přeskočí   ho, dopadne na zem jako když   skočíte ze židle chytne se   za žebra odfrkne si a jde se   dál. V polovině filmu už mi   rostl z hlavy strom o   velikosti Eiffelovi věže a   Daniels snad 20minut visel na   římse lítal okolo něj   vrtulník asi 2 metry od něj   jako čmelák opylující   květinku prali to do něj   ...no spíš vedle něj ze   samopalu ale nikdo ho netrefil   i když on pořád visel a   vyřešil to tím že   minimálně z 30m skočil na   lávku myčů oken visící na   mrakodrapu padal jako svíčka   téměř se nehnul a světe   div se dopadne takovou silou   jakou si silnou artrózou   postižený dědek lehá do   postele. Mozek to už moc   nepobíral když ležel na   konci v nemocnici a plácali   tam ty tupounský dialogy.   Chvílema mi film připomínal   silně novou tvorbu Seagala.   Dá se prominout u spousty   filmů přehnanost, malé   hluché místo ale ty souboje   v laboratoři byli tak   šíleně pomalý že by se   ubránila i 5ti letá   holčička. Dávám 1*   Danielsovi který se snažil   ale tupý scénář a   idiotskou režii neovlivní.   15% když zavřu obě oči a   zavážu si je.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Superdebata o vztahu národní a...

20:10 - 22:00

88 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejkrásnější treky Evropy

21:20 - 21:50

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:40

78 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:40

83 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Reklama