Zari
ohodnotit

Zrození šampiona

The Blind Side

Další název:
Splnený sen (SK); Blind Side - Die große Chance
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
129 minut
„O nevzdělaném chlapci bez domova a rodiny, který se z dítěte ulice promění v hvězdného sportovce.“
Popis / Obsah / Info k filmu Zrození šampiona
Hlavním hrdinou tohoto filmu, inspirovaného skutečnou událostí, je sedmnáctiletý kluk z ulice. Michael byl jako malý odebrán své drogově závislé matce a poté vystřídal několik pěstounských rodin. Přežívá odkázaný sám na sebe, prakticky bez domova, když si ho na ulici všimne Leigh Anne Tuohyová. Dozvídá se, že chlapec je jedním ze spolužáků její dcery. Pozve ho, aby zůstal v jejich domě na noc, protože venku je třeskutá zima a on je oblečený jen v šortkách a tričku. Co začalo jako gesto milosrdenství, se změní v něco víc, když se Michael přes rozdíly v jejich původu stává součástí rodiny. Leigh Anne naráží na nepochopení u svých bohatých kamarádek. Michael musí v novém prostředí překonávat naprosto odlišné problémy, než které řešil dříve. Rodina se mu snaží pomoci, aby naplno rozvinul svůj potenciál, a to jak na fotbalovém hřišti, tak i mimo něj. S jejich pomocí a díky trenérům a učitelům může naplno využít svůj talent a stát se skvělým hráčem amerického fotbalu.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zrození šampiona
The Blind Side nam predstavuje príbeh Michaela Ohera, Afro-amerického chlapca, ktorý bol bezdovcom a náhradná rodina, ktorá sa ho ujala mu pomohla splniť jeho potenciál. V novom prostredí ho čakajú nové výzvy, ktoré musí prekonať. S pomocou svojej rodiny a trénerov naplno využije svoj talent a stane sa skvelým americkým futbalistom. Zatiaľ vrcholom jeho doterajšej kariéry je jeho draftovanie klubom Baltimore Ravens vo výberovom drafte 2009.


Autor: pataamat

Popis / Obsah / Info k filmu Zrození šampiona
Michael Oher (Quinton Aaron) toho o rodině moc neví. A o fotbalu ještě míň. Bezprizorný teenager zná především ulice a sídliště Memphisu.
Dobře situovaná Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock) si svět, v němž se Michael pohybuje, neumí představit. Přesto Michael najde domov, když se ti dva setkají. A Touhyovi cosi stejně převratného: Dalšího milovaného syna a bratra. Tento skutečný příběh o rodině a Michaelově vzestupu k pozici fotbalové hvězdy vás okouzlí směsí sportovní akce i dojemných emocí. Staňte se svědky pozoruhodné cesty mladíka, který byl ve výběru amerických univerzit v prvním kole draftován do NFL a stal se vítězem ještě dříve, než vůbec vstoupil na hřiště.
Distributor DVD


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bomba kšeft (The Big Kahuna)

Bomba kšeft
The Big Kahuna

Mary Treen

Treen Mary

Naposled navštívené:
Bomba kšeft (The Big Kahuna)

Bomba kšeft
The Big Kahuna

Mary Treen

Treen Mary