Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Zrození národa
Nat Turner (Nate Parker) je gramotný otrok a kazatel, jehož schopnosti využije finančně strádající otrokář Samuel Turner (Armie Hammer), aby si podrobil otroky.

Tajně plánuje povstání v naději, že své blízké dovede ke svobodě. Krutost vůči němu i jeho ženě Cherry (Aja Naomi King) a také proti dalším otrokům je již příliš veliká, aby dále dokázal vzdorovat a nevzbouřil se …

Film je inspirován skutečnými událostmi, které se staly před občanskou válkou na americkém jihu.


Autor: ert

Popis / Obsah / Info k filmu Zrození národa
Nat Turner je gramotný otrok a kazatel na americkém jihu před občanskou válkou. Zatímco je Nat svědkem bezpočtu krutostí – vůči němu, jeho ženě Cherry i ostatním otrokům - plánuje povstání v naději, že své blízké dovede ke svobodě.

Film Zrození národa, který se odehrává na americkém jihu před občanskou válkou a je inspirován skutečnými událostmi, sleduje osudy Nata Turnera (Nate Parker), gramotného otroka a kazatele, jehož schopnosti využije finančně strádající otrokář Samuel Turner (Armie Hammer), aby si podrobil vzpurné otroky. Zatímco je Nat svědkem bezpočtu krutostí – vůči němu, jeho ženě Cherry (Aja Naomi King) i ostatním otrokům - plánuje povstání v naději, že své blízké dovede ke svobodě.

Zdroj: HBO Europe


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jsem s tebou (Main Hoon Na)

Jsem s tebou
Main Hoon Na

Naposled navštívené:
Jsem s tebou (Main Hoon Na)

Jsem s tebou
Main Hoon Na