Cerven
ohodnotit

Zrádný prsten [TV film]

Ring of Deceit

Žánr:
Země:
Rok:
2009
Délka:
86 minut
„Mladá znalkyně umění se pátráním po původu pečetního prstenu z 19.století zapletla do série podivných vražd a podvodů...“

Komentáře k filmu Zrádný prsten

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.5.2014
Zdánlivý prsten císařovny   Sissy rozehrává příběh,   zda je pravý nebo falešný a   otvírá sérii vražd kolem   něj. Průměrný film, ani   neuškodí, ani nepřekvapí,   proč se na něj nepodívat,   ovšem jednou to stačí. Je   vinen celou sérií zločinů   bývalý majitel prstenu   Singer nebo kurátorka muzea   Carol? Ta se snaží Madison,   která pátrá po osudu   prstenu, zabít.
curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.2.2013
Další z podprůměrných TV   filmů, jejichž děj je tolik   nepravděpodobný. Tentokrát   mladá nezkušená žena   ukradne ze stoprocetně   zabezpečeného chicagského   muzea starobylý Sophiin   prsten, aby zbavila   podezření jednoho   sympaťáka. Samozřejmě, že   se všechno podaří, ale   dojde k nepříjemné nehodě   jejího komplice. Korunu   všemu dává závěrečný   polibek na lavičce v parku a   odchod k Neumětelům.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama