Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Zpívej, kovboji
Roku 1981 vznikla v koprodukci českého Barrandova s východoněmeckým studiem Deffa westernová komedie (nebo spíš burleska) o dvou kamarádech - kovbojích, kteří zvesela táhnou na svém voze divokým Západem. Děj není příliš komplikovaný, hlavně je to film, který oplývá zpěvem a kaskadérskými kousky. Když se Joe (Dean Reed) a Beny (Václav Neckář) seznámí s malou Suzanne a její maminkou, ještě netuší, co všechno je ještě čeká...

Poslední film Deana Reeda.


Autor: green-tea

Popis / Obsah / Info k filmu Zpívej, kovboji
POZOR SPOILER!

Dva herci, Joe a Beny mají vystoupení venku v přírodě. Zrovna hrají kovboje a indiána. Kovboj ho jako zajme a jedno náčelnické pero z jeho čelenky daruje jakési divačce. Pak herci odjíždějí a ve voze se objeví malá holka jménem Suzan. Utekla své matce Marii, té, které dal Joe květinu. Ta je doma zoufalá, což malá netuší a ráda jede s oběma herci. Dá se říci, že je spokojená.

Joe jde poslat telegram do města Leadville, kde bydlí její matka. Jenže ten zabaví její nápadník Arnold. Sebere telegram proto, že si chce vzít Marii kvůli majetku. K němu přichází jeho společník a Arnold jej posílá za Joem. Nenápadně mu dá najevo, že ho může zastřelit i s tou holkou. Tohle však slyší služebná a jde k Marii. Ta pak zlosyna sleduje.

Do města, kde jsou Joe a Beny přichází telegram, že dívku unesli. Oni se sice chtějí domluvit se šerifem, ale zde vládne paní šerifová s bratrem a už po nich jdou. Naši dva hrdinové prchají i s holkou. Přijíždějí do dalšího města. Zde sehraje Joe kulečníkovou partii na koni a prohrává. Musí tak zpívat zadarmo. Po jejich vystoupení dojde k neshodě se soudcem a následuje všeobecná pranice. Oba naši kamarádi pak končí ve vězení. Podaří se jim však utéci za pomoci Sylvie, blondýny, které den předtím zase pomohl Joe, když se jí splašili koně. Nyní se všichni vracejí k domovu Suzan. Musí se však ještě zastavit v dokonalém městečku Liebenthalu. Zde nějaká Auguste Brownová brojí proti Arnoldovým metodám koupě pozemků, když sem přijdou jeho dva lidé. Joemu se nelíbí chování jednoho z nich a oba je vypráská. Oni pak kují pomstu a čekají na posily. To zase slyší Marie a ta to předává Sylvii, která oba mladíky varuje.

Někteří lidé městečko opouštějí, protože nechtějí bojovat. A to už se tu objevuje Arnoldova parta. Boj je to tuhý a zdá se, že proti bandě nemá nikdo šanci…


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

45 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - První kontakt - Setkání s mimo...

13:15 - 14:00

0 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:35

50 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

12:30 - 13:30

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jack Chapin

Chapin Jack

Modrý anděl (Der Blaue Engel)

Modrý anděl
Der Blaue Engel

Naposled navštívené:
Jack Chapin

Chapin Jack

Modrý anděl (Der Blaue Engel)

Modrý anděl
Der Blaue Engel