Zari
ohodnotit

Zpátky ve hře

Trouble with the Curve

Další název:
Späť v hre
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
111 minut
„Zpátky ve hře - ať už vám život uštědří jakoukoli ránu.“
Popis / Obsah / Info k filmu Zpátky ve hře
Gus Lobel byl po desetiletí jedním z nejlepších hledačů baseballových talentů, avšak přes veškerou snahu cítí, že stárne. Vedení Atlanty Braves začíná zpochybňovat jeho úsudek. Musí jim dokázat, že je schopen přizpůsobit se novým technologiím ve výběru talentů a oťuknout nového pálkaře Boa. Jedinou osobou, která by Gusovi v krizovém období mohla pomoct, je jeho dcera Mickey. Tato nadějná právnička dá v sázku vlastní kariéru, aby zachránila otcovu existenci. Přes Gusův nesouhlas se Mickey k němu připojí na jeho poslední scoutské cestě po Severní Karolíně. Dívka zjišťuje, že její otec na dálku moc dobře nevidí. A tak se alespoň na chvíli stane jeho očima. Při sledování Boa Gus používá nejen Mickeyiny oči, ale také svůj sluch a zjistí, že Bo je sice nadějný a dobrý hráč, ale nedokáže odpálit točený nadhoz, a tak svému týmu doporučí Boa nekupovat...

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zpátky ve hře
Gus Lobel (Clint Eastwood) býval celé desítky let špičkovým hledačem baseballových talentů, teď se mu ale i přes veškeré úsilí, aby utajil svůj věk, začínají ozývat jeho léta.

Nicméně, příští zápas bude zřejmě poslední v Gusově kariéře a on odmítá jenom zahřívat lavičku. Jenže nemá na výběr. Vedení týmu Atlanta Braves totiž o jeho úsudku pochybuje, zvlášť když se v draftu objeví fenomenální superpálkař. Jediná osoba, která by Gusovi dokázala pomoci, je jeho dcera Mickey (Amy Adamsová). Té by se však Gus o pomoc nikdy neprosil. Navzdory tomu dá tahle nadějná právnička s ambicí stát se ve firmě partnerem v sázku svoji kariéru - aby zachránila tu otcovu. I přes otcovy námitky se k němu Mickey připojí na jeho poslední náborové cestě do Severní Karolíny.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 08.02.2014 HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zpátky ve hře
Gus Lobel (Clint Eastwood) býval celé desítky let špičkovým hledačem baseballových talentů, teď se mu ale začínají hlásit léta. Příští zápas bude zřejmě poslední v Gusově kariéře a on odmítá jenom zahřívat lavičku.

Jenže vedení týmu Atlanta Braves o jeho úsudku pochybuje, zvlášť když se v draftu objeví fenomenální superpálkař. Do hry pak vstoupí Gusova dcera Mickey (Amy Adams), čímž tahle nadějná právnička s ambicí stát se ve firmě partnerem dá v sázku svoji kariéru - aby zachránila tu otcovu.

Gusova konkurenta, který pošilhává po Gusově práci i po Mickey, si v poutavém příběhu "plném citu, humoru a fantastických hereckých výkonů" (Peter Hammond, BOXOFFICE MAGAZINE) zahrál Justin Timberlake.

Zdroj: MagicBox


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ray Nazarro

Nazarro Ray

Naposled navštívené:
Ray Nazarro

Nazarro Ray