Zari
ohodnotit

Zpátky ve hře

Rebound

Další název:
Rage Control; Späť v hre (SK)
Rok:
2005
Délka:
103 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Zpátky ve hře
Trenér Roy kdysi býval naprostým esem v koučování univerzitních basketbalových týmů. V poslední době se však více soustředil na další vítězství než na samotnou hru. A co víc - díky své výbušné povaze byl dočasně vykázán z univerzitní soutěže. Vrátit se může pouze v případě, že bude schopný “prokázat způsobilost” – jinými slovy – nevybuchne bezprostředně po příchodu na hřiště.
Roy čeká – a čeká – na zajímavou trenérskou nabídku, která však nepřichází. A tak mu nezbyde než se spokojit s týmem nešťastníků ze střední školy Mount Vernon. Roy jej zdráhavě vezme pod svá křídla v naději, že během několika týdnů na škole prokáže své dobré záměry a bude se moci vrátit k životu na vysoké noze, který coby uznávaný univerzitní trenér kdysi vedl.
Když se však stará škola potká s tou střední, trenér Roy zjišťuje, do čeho se to pustil. Svěřeným mladíkům se smůla lepí na paty, chybí jim atletické nadání a prakticky vůbec nechápou základní principy basketbalu. To se však změní, když se Ray rozhodne kluky naučit pár nových pojmů – jako je přihrávka, doskok, driblování a skórování. Když se Royovi za použití všech jeho trenérských kouzel podaří Smelters dostat na místo dosud nepoznané – tedy vedoucí stranu výsledkové tabule – nachází v sobě dávno zapomenutou lásku k basketbalu.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 27.12.2007 HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zpátky ve hře
Neodolatelná rodinná komedie o trochu výbušném trenérovi univerzitních basketbalových týmů Royi McCormickovi (Martin Lawrence), který si víc užívá řádění kolem hřiště než vítězství. A teď po jednom ze svých dalších výbuchů emocí stojí před situací, kdy může přijít úplně o vše, pokud nedokáže, že umí vyhrávat i s chladnou hlavou. Na scéně se objevují Smelters, tým legračních vysokých mladíků, kteří v životě nevyhráli jediný zápas. Roy zdráhavě tým nešťastníků přebírá a na dlouhé úsměvné cestě k šampionátu zkouší použít všechna svá trenérská kouzla, aby naučil kluky, jak důležitá je oddanost ke hře a týmová spolupráce. Roy nachází novou životní lásku basketbal!
(oficiální text distributora)


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny

19:56 - 20:10

9 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

20:00 - 20:50

5 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Reklama