Zari
ohodnotit

Zombi 3

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
95 minut

Komentáře k filmu Zombi 3

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Robinson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.12.2011
Naprosto šílená a braková   zombie zábava, tolik typická   pro italské osmdesátkové   horory. Je to sice totalní   kravina, ale bavil jsem se   výborně. Kolikrát je   lepší se dívat na tyhle   chujoviny, než na k   uzoufání nudné nové   horory.
marci22
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2014
Pro někoho možná totální   kravina, někomu dalšímu to   tak hrozné nepříjde. Já   patřím do té druhé   skupiny, film je sice   napěchován stupidními   scénami a nelogickým   chováním hereckého   osazenstva ale některé gore   scénky se prostě musí   vidět. Taková létající   zombie hlava z ledničky je   rozhodně k popukání stejně   tak jako zabití právě se   rodícím zombíkem. Filmu by   možná i prospěla o něco   kratší stopáž, která by   nás určitě ušetřila   zbytečného žvanění.   Údajně byl tento horor   natočen třemi režiséry   což jde v průběhu děje   poznat, nýbrž kvalita   stoupá, náhle se snižuje a   pak zase začíná být   lepší. O měnícím se tempu   útočících zombies je   zbytečné již mluvit a   inspirace Návratem oživlých   mrtvol z roku 1985 je okatá.
topipig
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.9.2020
Zombíky já rád. Zombíky   já tuze rád. Brakovej trash   mám taky rád, někdy ho   však neskousnu. V tomhle   případě jsem si zombíky   užil. Ekologická rovina je   spíše úsměvná, v té   záplavě brakovosti tak   trochu zbytečná.   Béčkových scén si zato   užijeme nadměrně dost.   Střídání denních scén s   nočními v rychlém sledu za   sebou, nesmyslné a chybné   situace v četných   záběrech, armáda plná   ignorantů, vědci, snažící   se nalézt protilátku na   virus způsobující chuť se   pořádně zakousnout do   čerstvého lidského   masíčka, útočící zombi   ptáci, rodící žena a její   zombiátko lačnící po krvi,   hlava, která vylétne z   lednice a zakousne se borcovi   do krku a tak dále a tak   dále, je to občas dobrá   sranda. Akce jede v podstatě   hned od startu, masky jsou v   pohodě, gore víceméně taky   a hudba tvoří ucelený   soundtrack, který sice v   určitých pasážích   vykrádá Bavovy Démony, ale   na škodu to není. Pod filmem   je podepsaný mistr Fulci,   avšak během natáčení   prodělal mozkovou mrtvici a   na jeho místo byli povoláni   další pánové brakové   filmařiny, Bruno Mattei a   Claudio Fragasso. Zda to bylo   na škodu je těžko říci,   přesto by mě zajímalo jak   by dopadla verze, kterou   Fulcimu sestříhali a zbytek   za něj dotočili. Je totiž   poznat, že akční sekvence   jsou naráz přerušeny   zbytečným tlacháním a   tempo děje tak kolísá.   Každopádně fanouškům   tohoto trashe mohu jen a jen   doporučit.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Objektiv (1987) [TV cyklus]

10:35 - 11:10

27 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak se žilo v New Yorku roku 1...

10:55 - 11:50

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

10:25 - 11:55

37 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Partie Terezie Tománkové

11:00 - 12:00

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Reklama