Zari
ohodnotit

Zmetci

The Misfits

Další název:
Armáda zlodejov
Rok:
2021
Délka:
94 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Zmetci
Zlodějíčka Pace (Pierce Brosnan) si najme skupina, která si říká The Misfits, aby jim pomohl s jednou loupeží, která má zabránit financování teroristů na Blízkém východě. Mají se vloupat do vězení, kde je ukrytý sejf plný zlata. Vězení šéfuje Schultz (Tim Roth), který má s Pacem nevyřízený účty.


Autor: PROCESOR

Popis / Obsah / Info k filmu Zmetci
Ringo, Violet, Wick a Princ jsou novodobí Robinové Hoodové přezdívaní The Misfits, kteří vykrádají bankovní schránky boháčů a zlodějů, aby pomohli lidem, kteří to potřebují. Tentokrát ale mají zálusk na hromadu zlata určeného k podpoře terorismu, které má ukryto milionář Schultz v jedné ze svých věznic v Jezeristánu na středním východě. Jediný, kdo takovou krádež dokáže zvládnout, je mezinárodní zloděj Richard Pace, který několikrát dokázal uprchnout ze Schultzových věznic. Ale dokáže přistoupit na podmínku, že z tohoto obrovského pokladu mu neujde nic? Přesvědčit o správnosti této akce ho má i jeho dcera Hope.

Zdroj: Televize Seznam


Popis / Obsah / Info k filmu Zmetci
Snímek, kde není nouze o loupeže a akční scény, režíroval nejúspěšnější finský režisér v Hollywoodu Renny Harlin. Bývalý manžel Geeny Davis stojí za akčními snímky jako je Noční můra v Elm Street 4, Smrtonosná past 2, Cliffhanger nebo Útok z hlubin. Scénář napsali Kurt Wimmer (Total Recall, Ctihodný občan) a Robert Henny. V hlavních rolích se kromě Pierce Brosnana objeví například i Jamie Chung, Tim Roth, Hermione Corfield, Rami Jaber , Nick Cannon nebo Mike Angelo.

Bioscop


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

01:50 - 02:25

20 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští vlci (1980)

00:20 - 02:15

110 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Kluk od vedle (2015)

00:55 - 02:45

75 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Dech života (1987)

00:30 - 03:25

100 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Reklama