Zari
ohodnotit

Zlý časy v El Royale

Bad Times at the El Royale

Další název:
Zlé časy v El Royale
Rok:
2018
Délka:
141 minut
Premiéra v ČR:
11.10.2018
„Všechny cesty vedou sem ...“
Popis / Obsah / Info k filmu Zlý časy v El Royale
Několik cizinců se setkává v zašlém hotelu El Royale. Nemají nic společného kromě tajemství, které každý z nich skrývá. A kdysi oblíbený hotel má vlastní, hodně temnou minulost. Film Zlý časy v El Royale režíroval a scénář k němu napsal Drew Goddard, který stojí za filmy Marťan nebo Chata v horách. Pod jeho vedením ve filmu excelují herecké hvězdy jako Jeff Bridges, Chris Hemsworth nebo Dakota Johnson.

Hotel El Royale leží nedaleko jezera Tahoe a prochází skrz něj hranice dvou amerických států, Nevady a Kalifornie. Hosté si tak můžou vybrat pokoj v různých státech unie a porušovat či dodržovat zákony jednoho nebo druhého. Teď už je tento hollywoodskými celebritami kdysi oblíbený hotel za zenitem. Jeho slávu připomínají jen černobílé fotky slavných hostů na zdech, chátrající luxusní interiér, velký jukebox se starými šlágry a neurotický zaměstnanec, který sám vše udržuje v chodu.

Když se v jednom dni v hotelu sejde pět hostů, je to podezřelé. Kněz, soulová zpěvačka, dvě dívky a někdo, kdo na první pohled vypadá jako obchodní cestující. Podezřelý je i hotel El Royale, který nejen ve svých stěnách a pod podlahou skrývá mnohá tajemství. S příchodem noci a dalších nezvaných hostů bude mít každý z přítomných v El Royale aspoň jednu šanci na vlastní vykoupení. Než se vše odebere do horoucích pekel.

CinemArt CZ


Popis / Obsah / Info k filmu Zlý časy v El Royale
Niekoľko cudzincov sa stretne v zašlom hoteli s názvom El Royale. Nemajú nič spoločného okrem tajomstiev, ktoré každý z nich skrýva. A kedysi vychytený hotel má tiež vlastnú, veľmi temnú minulosť. Film Zlé časy v El Royale režíroval a scenár k nemu napísal Drew Goddard, ktorý stojí za filmami ako Marťan alebo Chata v horách. Pod jeho vedením vo filme excelujú herecké hviezdy ako Jeff Bridges, Chris Hemsworth alebo Dakota Johnson.

Hotel El Royale leží neďaleko jazera Tahoe a prechádza priamo cez neho hranica dvoch amerických štátov, Nevady a Kalifornie. Hostia si tak môžu vybrať izbu buď v Nevade alebo v Kalifornii a porušovať či dodržiavať zákony jedného alebo druhého. Tento hollywoodskými celebritami kedysi obľúbený hotel má svoje slávne časy dávno za sebou. Jeho slávu pripomínajú len čiernobiele fotografie slávnych hostí na stenách, chátrajúci luxusný interiér, veľký jukebox so starými šlágrami a neurotický zamestnanec, ktorý sám všetko udržuje v chode.

Keď sa v jednom dni v hoteli zíde päť hostí, je to podozrivé. Kňaz, soulová speváčka, dve mladé dievčatá a niekto, kto na prvý pohľad vyzerá ako obchodný cestujúci. Podozrivým je aj hotel El Royale, ktorý nielen vo svojich stenách ale aj pod podlahou ukrýva mnohé tajomstvá. S príchodom noci a ďalších nepozvaných hostí bude mať každý z prítomných v El Royale aspoň jednu šanci na vlastné vykúpenie, predtým než sa všetko odoberie do horúcich pekiel.

CinemArt SK


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Holka na vdávání (1972) [TV in...

07:15 - 07:50

5 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Dcery a synové divočiny

06:50 - 07:45

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

06:55 - 07:45

25 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:00 - 07:30

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Za obrazovkou

Za obrazovkou

Naposled navštívené:
Za obrazovkou

Za obrazovkou