Zari
ohodnotit

Zloději času

Clockstoppers

Rok:
2002
Délka:
94 minut
„Nespokojený středoškolák a jeho kamarádi musí zachránit svět pomocí hodinek, které dokáží zastavit čas.“
Popis / Obsah / Info k filmu Zloději času
Středoškolák Zak Gibbs se zlobí na otce George, profesora fyziky, že se stará o svou vědu víc než o vlastní děti. V té době si NSA, která financuje laboratoře Quantum Tech, uvědomí, že vyvíjená technologie hyperčasu by mohla být zneužita proti USA. Rozhodne se výzkum zastavit. Excentrickému vědci dr. Earlu Doplerovi se podaří výsledek výzkumu poslat bývalému učiteli, kterým není nikdo jiný než George Gibbs. Přístroj vypadá jako hodinky, ale ve skutečnosti je to urychlovač, který zrychlí uživatele hodinek a jeho nejbližší okolí tak výrazně, že okolní svět vypadá, jako by zamrzl. Hodinky se dostanou Zakovi do rukou a s kamarády Meekerem a Francescou je použijí k řadě pubertálních žertíků. Velmi záhy se však ukáže, že v hyperčase nejsou sami. V patách mají tým agentů se šéfem Quantum Tech Henrym Gatesem, který je odhodlán zmocnit se stroje za každou cenu. Unesou profesora Gibbse a přinutí ho dokončit Doplerův hyperčasový projekt, s nímž chce Gates ovládnout svět. Jenže nepočítá s partou teenagerů, kteří si uvědomí, že ve hře jsou mnohem vážnější věci, než jejich hyperčasové legrácky.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zloději času
Profesor George Gibbs je váženým profesorem na univerzitě a jednoho dne je mu doručena zvláštní zásilka. Jeho bývalý žák Earl Dopler, který nyní pracuje ve vládních laboratořích NSA - Quantum Tech, sestrojil se svými spolupracovníky urychlovač času. Vláda výzkum zastavila, aby nedošlo k jeho zneužití proti USA. Urychlovač vypadá jako hodinky a zrychlí čas uživatele tak, že se všichni okolo se zastaví. Hodinky se dostanou do rukou profesorova syna Zacka Gibbse, který se svými kamarády použije vynález k mnoha žertíkům ve škole a ve městě. Zakrátko ale zjistí, že je v hyperčase pronásleduje šéf Quantum Tech Henry Gates, který chce získat hodinky pro sebe. Gates se snaží získat získat vynález za každou cenu a tak unese profesora Gibbse a snaží se ho přinutit dokončit práci, kterou začal Dopler, aby mohl ovládnout svět. V cestě mu ale stojí Zack se svými přáteli.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Zloději času
Zak Gibbs je obyčejný teenager, který nečekaně získá neobyčejnou moc. Náhodou objeví záhadné zařízení v náramkových hodinkách, jenž může úplně zastavit čas. Tahle šikovná věcička se zalíbí i Francesce, nové hezké zahraniční studentce. Ale ještě více o neuvěřitelné hodinky a absolutní moc nad celým světem stojí nešťastný vědec a jeho zlověstný šéf. Oba je chtějí zpátky - ať to stojí, co to stojí - a to je právě důvod, proč se Zak s Francescou nečekaně ocitají v napínavém závodu s časem!


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kim Tae-hwan

Kim Tae-hwan

Naposled navštívené:
Kim Tae-hwan

Kim Tae-hwan