Zari
ohodnotit

Zločinec

Felon

Další název:
Vykúpenie z väzenia (SK)
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
104 minut
„Bránil svou rodinu a teď ho čeká boj o vlastní život.“
Popis / Obsah / Info k filmu Zločinec
Do domu mladé rodiny jednoho večera vtrhne zločin zosobněný násilníkem a zlodějem v jedné osobě. Manžel na zlosyna při obraně svých blízkých sám zaútočí a zabije ho. Je obviněn a usvědčen z neúmyslného zabití a odsouzen ke třem rokům ve vězení s maximální ostrahou. Růžovou budoucnost nadějného mladého muže tak najednou vystřídá prostředí mezi zločinci nejhrubšího zrna, kde přestává platit standardní morálka a pro přežití se musí začít řídit zákony džungle, ve které se ocitl.


Popis / Obsah / Info k filmu Zločinec
Wade Porter miluje svou rodinu a má před sebou slibnou budoucnost. Jednoho večera se do jejich domu vloupá zloděj. Aby svou rodinu a majetek ochránil, začne ho pronásledovat. Baseballovou pálkou ho udeří tak nešťastně, že muž zemře. Je obviněn a usvědčen z neúmyslného zabití a odsouzen ke třem rokům ve vězení s maximální ostrahou. Ocitá se mezi zločinci nejhrubšího zrna, kde přestává platit standardní morálka a pro přežití se musí začít řídit zákony džungle. Celu sdílí s nechvalně proslulým masovým vrahem a brzy se stává obětí brutálního týrání řízeného sadistickým hlavním dozorcem. Wade si uvědomuje, že ho čeká boj o holé přežití. Jako vítěz z něj vyjde pouze v případě, že přistoupí na jejich hru. Říká se, že co člověka nezabije, to ho posílí. V tomhle vězení to platí dvojnásob.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Zločinec
Wade Porter (Stephen Dorff) miluje svou rodinu a má před sebou slibnou budoucnost. Náhle ale přichází úplně o vše, když náhodně zabíjí lupiče, který se vloupal do jeho domu. Po obvinění z neúmyslného zabití musí strávit další tři roky za zdmi přísně střeženého vězení, kde se společenská pravidla příliš nenosí. Celu sdílí s nechvalně proslulým masovým vrahem (Val Kilmer) a brzy se stává obětí brutálního týrání řízeného sadistickým hlavním dozorcem (Harold Perrineau). Wade si uvědomuje, že ho čeká boj o holé přežití. Jako vítěz z něj vyjde pouze v případě, že přistoupí na jejich hru. Říká se, že co člověka nezabije, to ho posílí. V tomhle vězení to platí dvojnásob.


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

01:45 - 02:15

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Zatopené osudy (2008) [TV seri...

02:00 - 02:20

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

01:40 - 02:55

32 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Reklama