Zari
ohodnotit

Zločin z nenávisti

Hate Crime

Rok:
2005
Délka:
104 minut
„Dokáže síla lásky překonat ničivé důsledky netolerance?“
Popis / Obsah / Info k filmu Zločin z nenávisti
Po přistěhování nového obyvatele Chrise Boyda do sousedství domu dvou přátel Robbiho a Treye nepřinese oběma žádnou radost. Trey je utlučen pálkou a aby to nebylo málo, je ze zločinu podezřelý i jeho přítel Robbie. Ten si je jistý, že to mohl udělat zakomplexovaný mladý Boyd, ale on má ve svém otci oporu, tento pastor mu vykouzlí krásné alibi. Policie není tak neomylná a dost tápe, proto Robbie potají navštěvuje sousedův dům a získá důkazy, že vrahem je pastor.

Policie nahranou pásku neuznává za důkaz a tedy, aby byla učiněná spravedlnost, pozůstalí po Treyovi se rozhodnou vykonat soud s vrahem sami. Mají Boydovu zbraň a vše připraví, že pastor byl zastřelen, když se vloupal do domu, kde neměl co dělat. Z počátku tento trochu tajemný film nevypadal na to, že zaujme, ale psychologický, kriminální thriller se rozjede a diváka vcucne do příběhu. Český dabing se po delším čase dostává opět na výsluní. Zlata Adamovská a Petr Štěpánek v něm excelují…


Autor: jarda53

Popis / Obsah / Info k filmu Zločin z nenávisti
Robbie a Trey poklidně žijí v tiché části města až do doby, kdy znenadání nastane konflikt s nenávistným sousedem Chrisem. Trey se po brutálním útoku ocitne na nemocničním lůžku, kde bojuje o život. Chris je podezřelý, ale má dobré alibi. Robbie se stane hlavním podezřelým a proto se zoufale snaží uskutečnit nebezpečný plán, který odkryje šokující tajemství a otočí mnoha lidem život naruby. Film Zločin z nenávisti je příběhem o ničivých důsledcích netolerance a síle lásky.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - F.L. Věk (1970) [TV seriál]

10:40 - 11:30

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

11:20 - 12:05

7 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:50 - 11:45

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Maidel Turner

Turner Maidel

Naposled navštívené:
Maidel Turner

Turner Maidel