reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zlá krev

Mauvais sang

Další název:
Bad Blood; Zlá krv;
Země:
Rok:
1986
Délka:
116 minut, (USA 105 min)

Celkové hodnocení filmu Zlá krev

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 91.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.6.2006
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2010
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.2.2010
pikkola
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
jilas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.10.2007
Dank
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.8.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih137433minih137433V květnu si dělej, co chceš (2015) 
En mai, fais ce qu'il te plaît n
minih73507minih73507Jen pro zamilované (2010) 
For Lovers Only n
minih25557minih25557Život je krásný (1997) 
La vita é bella n
minih20066minih20066Sylvester a Tweety (1990) 
Sylvester And Tweety Classic Looney Tunes Cartoons n
minih58016minih58016Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí (1977) [TV pořad] 
Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí n
minih42428minih42428Být Romem (2001) [Video] 
n
minih24402minih24402Život je pes (1933) 
Život je pes n
minih52681minih52681Škola zombií (1987) 
Zombie High n
minih43463minih43463Terč: zabiják (2003) 
De Zaak Alzheimer n
minih115336minih115336Soudce (2014) [2k digital] 
The Judge n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

91.3 %
9   - curil
9   - clara.bow
8   - rockwoman
10 - Johnny1
10 - volam
7   - pikkola
10 - jilas
10 - Dank

TV Program

ČT1 - 168 hodin (2006) [TV pořad]

10:00 - 10:30

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Velký, větší, největší: Jadern...

09:55 - 10:45

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

10:00 - 11:00

12 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

09:20 - 10:20

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141641
Osobností: 606678
Fotografií: 526660
Plakátů: 254005
Obsahů a biografií: 130326

Poslední komentáře

Méďové (2001) [TV seriál]

Méďové
Pro tyto tři huňáče máme   slabost já i moje vnoučata,   a nejenom proto, že si jejich   taškařice užíváme taky v   berounském "medvědáriu",   více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Nejtemnější zlo (2009) [TV film]

Nejtemnější zlo
To skákání děje z místa   na místo mi pěkně lezlo   krkem. A ten guláš v tom…   Kdysi dávno jsem nějaké   práce od H.P. přečetl, a   nijak mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

V sedmém nebi (2014/1) [TV pořad...

V sedmém nebi
Tento pořad mám moc rád,   dívám se a občas i nad   smutným případem ukápne i   slza, bez nich to nejde, když   jsem pracoval v Brně, tak   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Sbohem buď, lásko má (1944)

Sbohem buď, lásko má
Jeden z nejlepších filmů   noir natočený v roce 1944.   Nesnadná uchopitelnost, hra   světel a stínu, výborné   převedení detektivního   žánru více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bláhový sen (1943)

Bláhový sen
Hodně rozpačitá "satira".   Naprosto skvělé se tu mísí   s naprosto špatným. V jedné   chvíli dokonce zaspal   zvukař, nestihnuv včas   více >

Autor: Misantrop | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.577/0.552