reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Zkus se přestěhovat

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2014
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2008
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.9.2015
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.4.2007
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.10.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.12.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.6.2014
ipjp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2016
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.2.2015
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.7.2015
Henry66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2015
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.6.2016
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2016
Goffix
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.7.2014
Pupik.62
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.1.2016
Felix
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.12.2007
SekyPetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5828minih5828Dáma a lupič (1988) [TV film] 
The Lady and the Highwayman n
minih12566minih12566Mission in Action II (1985) 
n
minih12875minih12875Moře lásky (1989) 
Sea of Love n
minih27595minih27595Pecker (1998) 
Pecker n
minih7098minih7098Dva týdny štěstí (1940) 
Dva týdny štěstí n
minih45977minih45977Kapička štěstí (1957) 
Just My Luck n
minih46250minih46250Chaplin se vrací z flámu (1916) 
One A.M. n
minih58167minih58167Baaria (2009) 
Baarìa n
minih27154minih27154Stalo se na podzim (1994) [TV film] 
n
minih43379minih43379Gang v útoku (2006) 
Gridiron Gang n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.6 %
7   - curil
10 - BinLADIN
6   - Bara.40
7   - dobes.pave
4   - catamount
7   - Charlie35
9   - satyr
7   - luan66
10 - Gremmie
7   - ipjp
5   - mrakoslap
10 - kapelnik
8   - Henry66
6   - JoeLimo
8   - orimkacsir
7   - Goffix
3   - Pupik.62
7   - Felix
10 - SekyPetr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602784
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129674

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.433/0.409