reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zkrocení ohně

Ukraščenije ogňa

Další název:
Укрощение огня; Skrotenie ohňa
Země:
Rok:
1972
Délka:
158 minut
Premiéra v ČR:
3.11.1972
„Poslední vteřiny na odpalovací rampě.“

Celkové hodnocení filmu Zkrocení ohně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2009
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2007
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2010
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.5.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2012
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2006
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.7.2011
jvrubel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2802minih2802Alibi na vodě (1965) 
n
minih35815minih35815Pevnost Alamo (2004) 
The Alamo n
minih39233minih39233Noční přepadení (1957) 
Night Passage n
minih53223minih53223Držte si klobouk (1966) 
n
minih26846minih26846Klícka (1971) [TV inscenace] 
Klícka n
minih14455minih14455Noční rozhovor (1959) 
Pillow Talk n
minih41798minih41798Rozchod! (2006) 
The Break-Up n
minih54628minih54628Let George Do It! (1940) 
Let George Do It! n
minih44523minih44523Chléb, láska a žárlivost (1954) 
Pane, amore e gelosia n
minih7428minih7428Eva tropí hlouposti (1939) 
Eva tropí hlouposti n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.8 %
8   - clara.bow
10 - mia
9   - Nasudr
8   - lejtenant
10 - dederon
9   - soptik
9   - Area
8   - jvrubel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606597
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.188/0.169