Zari
ohodnotit

Život je stres

Smother

Další název:
Peklo so svokrou; Das Muttersöhnchen
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
89 minut
„O matce, s níž není snadné, žít. Zejména když ji máme naneurčito nastěhovanou doma.“

Komentáře k filmu Život je stres

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.7.2013
Když se domů nastěhuje   matka a zrovna v době, kdy   chce manželka zplodit dítě,   je o pozdvižení vždy   postaráno. A o tom vypráví   tento snímek, který se   tváří více vážně, než   komediálně. On ten humor je   zde pojat velmi volně, takže   zážitek je spíše   odpočinkový. A jako takový   působí stoprocentně.   Veledílo to zrovna není, ale   na nedělní dopoledne   jistojistě postačí.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.6.2013
Rodinné tajomstvá
Ja ti vám neviem. Nebolo to   nejak zábavné. Syn, ktorý   nevie pomaly čo chce a jeho   neskutočne otravná a na   nervy idúca matka s   neuveriteľne   nepochopiteľným správaním,   v ktorom chýba absolútne   náznak elementárnej logiky.   Ok, tieto filmy viem, že   netreba brať vážne.   Začiatok ako tak išiel, bolo   tu sem tam nejaký svetlý   moment, kvitujem, že to   nebolo vôbec sprosté a sú   tu aj svetlé záblesky ako   ozdoba filmu Liv a jej   bratranec   "nádejný"   scenárista a príležitostný   hulič. Skôr je to film o   problémoch v rodine a v   rodinách
SvoKar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.7.2011
Moc filmů s D. Keaton jsem   neviděl, možná kdysi něco   od W. Allena, ale co dělá   poslední dobou (též   nedávný Vdáš se, a   basta!), kde prostě mele a   mele a mele... U toho jsem   nevydržel ani půl hodiny.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rufus Harley

Harley Rufus

Fannie Pailloux

Pailloux Fannie

Naposled navštívené:
Rufus Harley

Harley Rufus

Fannie Pailloux

Pailloux Fannie