reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Živelní katastrofy 7 - Hořící peklo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 91.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.9.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2010
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.12.2010
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2010
Ocean
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2009
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.5.2008
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.10.2007
MikeOldfield
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.2.2010
Jean-Michel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24733minih24733Tam za lesem (1962) 
n
minih19360minih19360Souboj Titánů (1981) 
Clash of the Titans n
minih51146minih51146Mariana, královna noci (2003) [TV seriál] 
Mariana de la Noche n
minih61857minih61857Podivní (2010) 
The Crazies n
minih30396minih30396Gentlemanské manýry (2000) 
Gentlemen's Relish n
minih8799minih8799Hud (1963) 
Hud n
minih28918minih28918Bojová akademie (1987) [TV film] 
Combat Academy n
minih19432minih19432Space Jam (1996) 
Space Jam n
minih6495minih6495Dneska přišel nový kluk (1981) 
n
minih53030minih530303:19 (2008) 
3:19 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

91.8 %
10 - Agostino
9   - Kuvik
10 - satyr
10 - MaKy92z
10 - Roman.H
10 - Indiana.Jo
10 - Ocean
2   - Sivok
10 - Ladik80
10 - MikeOldfie
10 - Jean-Miche

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

26 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

12:40 - 13:10

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

1 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:25

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141652
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130345

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 3.225/3.196