reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Zimní zabíjení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2015
WFan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45835minih45835Znovu jsem potkala svou lásku (1937) 
I Met My Love Again n
minih55245minih55245Mrtvý princ (1971) [TV film] 
Mrtvý princ n
minih18439minih18439San Antonio (1945) 
n
minih30354minih30354Mladý Caruso (1951) 
Leggenda di una voce n
minih44405minih44405Vášeň a cit (2007) 
Becoming Jane n
minih5977minih5977Dekalog V. (1988) [TV film] 
Dekalog, piec n
minih16499minih16499Poslední akční hrdina (1993) 
Last Action Hero n
minih20209minih20209Šimon a Matouš jedou na Riviéru (1975) 
Simone e Matteo: Un gioco da ragazzi n
minih24321minih24321Žena v moři (1968) 
Lady in Cement n
minih51588minih51588Detektivní příběh (1951) 
Detective Story n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (7)
8   - clara.bow
7   - Charlie35
6   - Faye
9   - dederon
6   - rosta12
8   - Johnny1
5   - WFan
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151315
Osobností: 635438
Fotografií: 576003
Plakátů: 274080
Obsahů a biografií: 139140

Poslední komentáře

Invaze (1980)

Nemá ho niekto stiahnutý ?

Invaze
Mne sa veľmi páčil, videl   som ho jediný raz presne v   tento pondelok ,pred 28 rokmi,   20.8.1990, na to,že bol   natočený za veľmi   více >

Autor: alvin | Hodnocení: 9 / 10

Die Pfefferkörner (1999) [TV ser...

Die Pfefferkörner
První třináctidílná řada   tohoto u nás absolutně   neznámého seriálu běžela   roku 2002 na STV1.   Zvláštní, že ČT před   časem kupovala více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Hop dva tři Miloslava Šimka a Ji...

Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna
Skvělé představení Šimka   a Grossmanna, možná i o   něco zábavnější, než   většina Návštěvních   dnů. Jak Šimek prohlásil:   "Nesmí se to více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 8 / 10

Čuk a Gek (1953)

Čuk a Gek
Ač poměrně známý   sovětský film, neměl jsem   příležitost jej shlédnout   v dobách jeho největší   popularity, dostal jsem se k   němu až více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Pomalé šípy (1993) [TV seriál]

Pomalé šípy
Mně by nevadilo sledovat   seriál o důchodcích,   pořád lepší, než o   zkažené polistopadové,   amerikanismem zfanatizované   mládeži. Co mi na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.179/0.142