reklama
 
ohodnotit

Zhasnutá světla

Dead Connection

Další název:
Dohasínající světla; Posledné zúčtovanie; Lights Out; Final Combination
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Zhasnutá světla

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2016
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.10.2009
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.4.2016
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.10.2017
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63037minih63037V objetí temnoty (1999) 
Embrace the Darkness n
minih32411minih32411R.E.M. / Imitation Of Life (2001) 
R.E.M. / Imitation Of Life n
minih32620minih32620Znamení (2002) 
Signs n
minih12322minih12322Město mé naděje (1978) 
n
minih96249minih96249Kouřová clona (2010) [TV film] 
Smoke Screen n
minih52246minih52246Nebojácný Frank (1967) 
Fearless Frank n
minih42645minih42645Poslední královna (1974) [TV inscenace] 
Poslední královna n
minih37978minih37978Drtič mozků (1993) [Video] 
Brain Smasher... A Love Story n
minih54748minih54748Gepard (1989) 
Cheetah n
minih44075minih44075Pomněnková Marie (1984) [TV seriál] 
Marie Pervenche n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
7   - curil
6   - hvezdyn
4   - R.RICKIE
8   - oulisna
6   - MysteryIll
1   - miroslav22
8   - fidelio

TV Program

ČT1 - Ve jménu vlasti (2011) [TV ser...

22:35 - 23:30

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Proč letadla padají: Problémy ...

22:40 - 23:25

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

22:35 - 23:30

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Mordparta (2016) [TV seriál]

22:25 - 23:45

17 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147965
Osobností: 626696
Fotografií: 562684
Plakátů: 266874
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.306/0.274