Zari
ohodnotit

Zevlovat a prudit

Observe and Report

Další název:
Kráľ shopping centra
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
86 minut
„Sloužit jako ochranka v nákupním centru není žádná legrace.“
Popis / Obsah / Info k filmu Zevlovat a prudit
V nákupním centru Forest Ridge uplatňuje šéf místní ochranky, Ronnie Barnhardt, všechna svoje práva železnou pěstí. A běda tomu, kdo si dovolí narušit jeho snění o velkém dnu, kdy jednou bude moci vyměnit směšnou baterku za odznak a opravdovou zbraň. Přesto ho ale zjevení necudného exhibicionisty mezi regály obchodu mírně vyvede z rovnováhy. Ale protože chce svému okolí a nejvíce krásce Brandi z oddělení make-upu, ukázat svůj talent, rozhodne se k zákroku. Naneštěstí se ukáže být deviant velmi zdatným soupeřem. A do toho také přichází opravdový policista detektiv Harrison, který je evidentně až příliš schopný, a mohl by tak celou Ronnieho práci zmařit. Začíná bitva, kterou tenhle supermarket ještě nikdy nezažil...

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zevlovat a prudit
Začínající americký režisér Jody Hill natočil drsnou a hodně černou komedii. Hlavním hrdinou filmu je Ronnie Barnhardt (Seth Rogen), který pracuje v nákupním středisku Forest Ridge jako vedoucí místní ochranky, a uplatňuje své povinnosti a právo železnou pěstí. Zejména je vysazen na skateboardisty na parkovišti, různé zlodějíčky a vůbec na všechny, kdo porušují zákony a klid v supermarketu a jeho okolí. Jeho velkým snem je stát se opravdovým policistou a vyměnit průkazku marketu a směšnou baterku za skutečný policejní odznak a služební zbraň. Jednoho dne ho mírně překvapí necudný muž, který začne exhibovat mezi regály obchodu. Ronnie ucítí svou příležitost a začne vykonávat svou povinnost. Zároveň doufá, že si ho všimne sličná prodavačka Brandie (Anna Farisová) z oddělení make-upu, kterou již dlouho se zalíbením pozoruje. Situace se zkomplikuje, když se do Ronnieho akce připlete skutečný policista detektiv Harrison (Ray Liotta), který je evidentně až příliš schopný, a může Ronnieho schopnosti zastínit. Navíc se exhibionista ukáže být více než zdatným soupeřem. Supermarket čeká bitva, jakou ještě nikdy nezažil.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Zevlovat a prudit
Ronnie Barnhardt (Seth Rogen) je vedoucím ochranky v supermarketu. Jeho snem je stát se opravdovým policistou, protožo ho nebaví honit skateboardisty a zabývat se neposlušnými zákazníky či drobnými zlodejíčky. Až jednoho se v obchodě objeví exhibicionista a Ronnie ho chce zneškodnit tak aby si ho všimli členové normální policie. A taky to udělat tak, aby si ho všimla nádherná blonďatá prodavačka Brandi, po které již dlouho touží. Jenže nic tak jednoduché jak to na začátku vypadalo.


Autor: Justik66

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:50 - 01:45

55 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

ČT2 - Moulin Rouge

22:50 - 00:50

115 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:40 - 01:40

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:45 - 01:45

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Václav Jakoubek

Jakoubek Václav

Naposled navštívené:
Václav Jakoubek

Jakoubek Václav