reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Žena od vedle

La Femme d'à côté

Další název:
The Woman Next Door
Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
4/1985
„Drama lásky, vášně a žárlivosti“

Celkové hodnocení filmu Žena od vedle

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.5% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.3.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.2.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.5.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.5.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.9.2007
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.10.2009
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2008
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2012
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.9.2009
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.11.2008
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.11.2008
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2007
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.6.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.7.2010
Henry123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2009
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.11.2010
Bolt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2009
Petr_B.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34108minih34108Vaterland - Lovecký deník (2004) 
n
minih69915minih69915Moneyball (2011) 
Moneyball n
minih37809minih37809Srdeční problémy (1981) 
Szivzür n
minih9172minih9172Irčin románek (1936) 
Irčin románek n
minih9303minih9303Jak ukrást Venuši (1966) 
How to Steal a Million n
minih39299minih39299Popelka (1947) 
Золушка n
minih75859minih75859Porco Rosso (1992) 
Kurenai no buta n
minih73810minih73810Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 
Perfect Days - I ženy mají své dny n
minih29906minih29906Dannyho parťáci (2001) 
Ocean's Eleven n
minih22599minih22599Vládce temnot (1987) 
Prince of Darkness n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.5 %
8   - curil
6   - jarda53
8   - clara.bow
9   - Edward52
7   - Bara.40
7   - Serpentina
8   - Faye
10 - Rene1
9   - melakara
10 - olgab
10 - ELEONORA
7   - Blanche21
8   - rockwoman
9   - Minnie
10 - phorsky1
9   - Henry2222
9   - Myshitchka
8   - renod
5   - miratskyl
8   - Henry123

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141646
Osobností: 606689
Fotografií: 526705
Plakátů: 254011
Obsahů a biografií: 130333

Poslední komentáře

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Méďové (2001) [TV seriál]

Méďové
Pro tyto tři huňáče máme   slabost já i moje vnoučata,   a nejenom proto, že si jejich   taškařice užíváme taky v   berounském "medvědáriu",   více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Nejtemnější zlo (2009) [TV film]

Nejtemnější zlo
To skákání děje z místa   na místo mi pěkně lezlo   krkem. A ten guláš v tom…   Kdysi dávno jsem nějaké   práce od H.P. přečetl, a   nijak mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

V sedmém nebi (2014/1) [TV pořad...

V sedmém nebi
Tento pořad mám moc rád,   dívám se a občas i nad   smutným případem ukápne i   slza, bez nich to nejde, když   jsem pracoval v Brně, tak   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Sbohem buď, lásko má (1944)

Sbohem buď, lásko má
Jeden z nejlepších filmů   noir natočený v roce 1944.   Nesnadná uchopitelnost, hra   světel a stínu, výborné   převedení detektivního   žánru více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.578/0.553