reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Země Nikoho

No Man's Land

Další název:
Do naha!
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
106 minut

Celkové hodnocení filmu Země Nikoho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.5.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.5.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2007
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.1.2011
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.3.2010
Pejpr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih110590minih110590Parádně pokecal (2014) [2k digital] 
Parádně pokecal n
minih66174minih66174Nákaza (2011) 
Contagion n
minih30419minih30419Dívka a generál (1965) 
La ragazza e il generale n
minih35584minih35584Po zkoušce (1984) [TV film] 
Efter repetitionen n
minih28835minih28835Teror (1963) 
The Terror n
minih51543minih51543Všechny čluny na vodu (1956) 
Away all Boats n
minih18586minih18586Sedm statečných žen (1966) 
The Tall Women n
minih25536minih25536Prokletá farma (1997) 
A Thousand Acres n
minih49247minih49247Pouhý sen (2001) 
Just a Dream n
minih142025minih142025Vo štvorici po Slovensku (2012) [TV pořad] 
Vo štvorici po Slovensku n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.3 %
8   - curil
7   - RM
8   - Kycky
9   - oulisna
7   - rosta12
10 - fidelio
8   - veryold3
10 - mirisek
8   - Pejpr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606600
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.585/0.562