Zari
ohodnotit

Země naděje

Promised Land

Další název:
Zasľúbená krajina (SK)
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
102 minut
„Občané města se zdají být jako celkem snadná kořist.“
Popis / Obsah / Info k filmu Země naděje



Steve Butler (Mat Damon) byl společně se svou kolegyní z obchodního oddělení Sue Thomasonovou vyslán na venkov do McKinley. Město trpí vleklou ekonomickou represí a pro dva zkušené obchodníky se jeho obyvatelé zdají být snadnou kořistí – hodlají jim nabídnout peníze za odkup těžebních práv na jejich farmářských pozemcích, což díky daným podmínkám většina jistě přijme jako řešení nelehké finanční situace. Vypadalo to, že vše bude za pár dní hotové. Situace se ale komplikuje – za prvé, komunita vše zvažuje společně pod vedením váženého učitele Franka Yatese, za druhé se Steve zakouká do Alice. Když se na scéně objeví noblesní ekologický aktivista Dustin Noble, dosáhnou osobní i profesní dilemata maxima.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 01.11.2014 HBO


Popis / Obsah / Info k filmu Země naděje



Veľká energetická spoločnosť vyšle dvoch ostrieľaných borcov z obchodného oddelenia Steva Butlera a Sue Thomasonovú /Matt Damon, Frances McDormandová/ do vidieckeho mestečka, ktoré má zohrať kľúčovú úlohu v pláne rozvoja tejto spoločnosti. Mesto bolo postihnuté hospodárskym poklesom, a preto obaja cítia, že miestne obyvateľstvo bude ľahkou korisťou. Veď ponuka spoločnosti odkúpiť práva na ťažbu zemného plynu na ich pozemkoch bude pre nich vítanou úľavou. Okrem toho, Steve vyrastal na rodinnej farme a vie, ako s farmármi hovoriť. Všetko sa ale skomplikuje na spoločnom zhromaždení občanov, kde vystúpi vážený učiteľ, bývalý inžinier Frank Yates /Hal Holbrook/ a začne klásť nepríjemné otázky. Vie totiž, čo sa stane s pôdou, keď začne ťažba. Okrem toho do mesta príde idealistický environmentalista Dustin Noble /John Krasinski/, ktorý ho podporí a Steve akosi nenachádza odpovede. A prečo sa ešte k tomu všetkému musel zapozerať do Alice?

Zdroj: TV JOJ


Popis / Obsah / Info k filmu Země naděje



Obchodník Steve Butler (Matt Damon) přijíždí se svou obchodní partnerkou Sue Thomason (Frances McDormand) do venkovského městečka. Město je silně otřesené ekonomickou krizí a oba obchodníci cítí šanci na uzavření výhodného obchodu s odkoupením majetku místních obyvatel. Měla by to být jediná možnost na záchranu celého města. Ze snadného byznysu se ale najednou stává ostrý boj, vedený místním uznávaným učitelem Samem Yatesem (Hal Holbrook), který získává mocného spojence v Dustinovi Noblem (John Krasinski), který vede proti chystanému obchodu, ale hlavně Steveovi ostrou veřejnou kampaň.
Magic Box BR


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

06:00 - 06:35

32 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Nové objevy v Pompejích

06:00 - 06:50

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Karate ovce (2022) [TV seriál]

06:15 - 06:40

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:30 - 06:50

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hans Bertram

Bertram Hans

John Malkovich

Malkovich John

Naposled navštívené:
Hans Bertram

Bertram Hans

John Malkovich

Malkovich John