reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ze Země na Měsíc [TV minisérie]

From the Earth to the Moon

Další název:
Zo Zeme na Mesiac (SK)
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
60 minut, 12 dílů

Celkové hodnocení filmu Ze Země na Měsíc

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.7.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.7.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.4.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2010
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.7.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2009
Andrewinterman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.9.2015
evam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7186minih7186Dvojitý cíl (1993) 
Breaking Point n
minih47488minih47488Astro Boy (2009) 
Astro Boy n
minih43927minih43927Zlověstné ticho (2007) 
Dead Silence n
minih23543minih23543Zákon mlčení (1985) 
Code Of Silence n
minih4433minih4433Bojovníci (1994) 
Warriors n
minih5023minih5023Cesta do Arizony (1981) 
n
minih6640minih6640Dokonalý svět (1993) 
A Perfect World n
minih49197minih49197Na odstřel (2009) 
State of Play n
minih8882minih8882Charlie Muffin (1979) [TV film] 
n
minih8460minih8460Hon na ponorku (1990) 
The Hunt for Red October n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.9 %
8   - LenC2
9   - Kuvik
9   - Jarda.ftr
9   - Petak69
8   - rosta12
9   - miratskyl
8   - jambroz58
10 - Andrewinte
10 - evam

TV Program

ČT1 - GEN - Galerie elity národa

20:00 - 20:15

14 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj u El Diablo (1966)

20:00 - 21:50

14 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

19 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141611
Osobností: 606597
Fotografií: 526603
Plakátů: 253977
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.27/0.249