Zari
ohodnotit

Zbloudilci

Strays

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
105 minut
„Nelítostný pohled na vlastní dospívání v New Yorku.“
Popis / Obsah / Info k filmu Zbloudilci
Atraktivní drogový dealer Rick se bezcílně protlouká životem a zažívá neustálé zklamání ze vztahů na jednu noc. Jednoho dne se Rick seznámí s Heather. Je její krásou naprosto okouzlen a najednou si uvědomí, že se mu naskytla příležitost k vážnému vztahu. Rick pozve Heather na večeři, a když odcházejí, tak nevybíravě slovně zaútočí na dva muže, kteří se na ni dívali. To se jí vůbec nelíbí a po krátké hádce odjíždí taxíkem. Rick má velmi vznětlivou povahu, a tak se vrátí a oba muže zmlátí. Vrací se opět ke svému původnímu stylu života. Jeho zlozvyky a návaly nekontrolovatelné agrese mohou způsobit, že jejich přátelství definitivně skončí. Uvědomuje si, že pokud chce Heather získat, musí se od základů změnit.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zbloudilci
Celovečerní režijní debut Vina Diesela Zbloudilci si svými kvalitami zajistil zařazení do soutěžní sekce filmového festivalu v Sundance v roce 1997. Film, k němuž si Diesel napsal i scénář, přináší nelítostný pohled na autorovo vlastní dospívání v New Yorku.
Drogový dealer Rick (Vin Diesel) zažívá neustálé frustrace ze vztahů na jednu noc a z bezcílného protloukání životem. Podobně jako jeho testosteronem nabití kamarádi je Rick typický “zbloudilec”, který postrádá tradiční rodinné zázemí a podvědomě bojuje s absencí otce.
Když Rick jednoho dne potkává dívku jménem Heather, najednou si uvědomuje, že život může mít svůj smysl a tuší, že nastala příležitost ke skutečnému vážnému vztahu. Snaží se začlenit do světa, ve kterém se pohybuje Heather a uniká od svých nedospělých, stále se poflakujících kamarádů. Jiskra mezi oběma mladými lidmi přeskočila, ale Rickovy zlozvyky a návaly nekontrolovatelné agrese mohou způsobit, že jejich přátelství skončí dřív, než vůbec stačilo začít..
materiály distributora DVD


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama