Zari
ohodnotit

Zavěste, prosím

Hanging Up

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
91 minut
„O třech sestrách, umírajícím otci a životě, který protéká mezi prsty rychleji, než se zdá.“
Popis / Obsah / Info k filmu Zavěste, prosím
Sestry Georgia, Eve a Maddy jsou poznamenány traumatem z dětství, kdy je opustila sobecká matka. Vychoval je otec Lou, který nyní dožívá v nemocnici a svou nezkrotnou povahou působí řadu potíží, které trápí především Eve, jedinou z dcer, která ho pravidelně navštěvuje a stará se o něj. Když se žena pod tíhou osobních i pracovních problémů nervově zhroutí, nepomůže jí ani jedna ze sester, ale matka lékaře, jehož auto z nepozornosti nabourala. Podle ní je třeba umět vypnout, což je přesně to, co Eve nejspíš nedokáže.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zavěste, prosím
V hlavních rolích americké komedie Zavěste, prosím, se představují tři skvělé herečky v rolích sester, které stojí před životní tragédií. Jejich otec Lou (Walter Matthau) je hospitalizován v nemocnici a jeho dcery čekají na osudný telefonát. Doposud se o otce starala převážně Eve (Meg Ryanová), která je majitelkou pořadatelské agentury. Obě další sestry nemají na otce příliš čas. Maddy (Lisa Kudrowová) se živí jako herečka, která nemá příliš úspěch, a nejstarší sestra Georgia (Diane Keatonová) je vydavatelkou známého časopisu pro ženy, a tak je úplně zaneprázdněná. Snaží se spíše zaúkolovat své sestry a otce takřka vůbec nenavštěvuje. Eve otce pravidelně navštěvuje a při svých návštěvách často vzpomíná na idylické dětství, ale vybavují se jí i ty smutnější vzpomínky. Navštíví dokonce svou matku a snaží se jí přemluvit, aby otce také navštívila. Když se od matky dozví, že ona nikdy nechtěla mít děti a ona i sestry jsou víceméně nechtěným omylem, zhroutí se. Sejde se s oběma sestrami a začínají výčitky, řada nedorozumění. Právě v té chvíli přichází z nemocnice očekávaný telefonát.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Zavěste, prosím
Lou Mozell je otcem tří nádherných úspěšných dcer. Problém je, že už si je občas nepamatuje, vypovídají mu poslušnost nohy, je starý. Jeho hospitalizace v nemocnici odhalí povahu vztahů mezi jeho dcerami: Eve, která otce miluje a má v povaze se o všechny starat a tím si na sebe brát spoustu problémů, nejstarší Georgie, která jde tvrdě za svým snem úspěšné ženy a nejmladší lehkomyslné Maddy.


Autor: efCZa

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Četnické humoresky (1997) [TV ...

20:10 - 21:35

23 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

ČT2 - Karel III., monarcha a člověk

20:00 - 21:05

33 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:40

13 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:45

18 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Xavier Gens

Gens Xavier

Naposled navštívené:
Xavier Gens

Gens Xavier